„Maxima grupėje“ – vadovų permainos: D. Misiūną keičia J. Riauba | kl.lt

„MAXIMA GRUPĖJE“ – VADOVŲ PERMAINOS: D. MISIŪNĄ KEIČIA J. RIAUBA

„Maxima grupės“ generalinio direktoriaus pareigose Dalių Misiūną keičia Justas Riauba. J. Riauba išrinktas ir bendrovės valdybos pirmininku.

Prie „Maxima grupės“ valdybos taip pat prisijungs ir „Vilniaus prekybos“ vadovas Mantas Kuncaitis, praneša bendrovė.

„Naujas karjeros etapas „Maxima grupėje“ – tai didelis įvertinimas ir dar didesnis profesinis iššūkis. Jo imuosi žinodamas, kad dirbsiu drauge su stipria, profesionalia vadovų komanda, su kuria kartu įgyvendinsime plėtros viziją. Tarp svarbiausių prioritetų išliks geriausių kainų ir apsipirkimo patirties užtikrinimas visose rinkose, pozicijų Lenkijoje stiprinimas, dėmesys darbuotojams“, – pranešime teigia J. Riauba, naujasis „Maxima Grupės“ vadovas.

J. Riauba nuo 2013 m. ėjo vadovaujančias pareigas skirtingose grupės įmonėse, atsakingose už investicijas. Prieš prisijungdamas prie „Maxima grupės“ jis koordinavo bendrovės „Metodika“ B.V. verslo plėtros projektus. „Metodika“ B.V. yra „Vilniaus prekybą“ ir „NDX Group“ kontroliuojanti Olandijos bendrovė, kartu atliekanti ir Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro funkcijas.

„Svarbiausia akcininkų man kelta užduotis buvo parengti „Maxima grupę“ naujam veiklos ir plėtros etapui. Šiuo tikslu sėkmingai išplatinome didžiausią regione obligacijų emisiją, įsigijome ir sujungėme keletą prekybos tinklų Lenkijoje, suformavome stiprią vadovų komandą. Be to, šių metų pradžioje parengėme ir pasitvirtinome ilgalaikę grupės vystymo strategiją iki 2025 m. Planuodami tolesnį organizacijos veiklos etapą sutarėme, kad įmonei reikia naujo vadovo“, – pranešime cituojamas D. Misiūnas.

Dalius Misiūnas/A. Ufarto/Fotobanko nuotr.

„Visos komandos vardu sveikinu Justą Riaubą prisijungus prie „Maxima grupės“ ir tikiu, kad jo patirtis ir entuziazmas prisidės prie bendrovės tikslų įgyvendinimo. Taip pat dėkoju Daliui Misiūnui, kurio nuoširdaus darbo dėka grupė įgyvendino ne vieną ambicingą iniciatyvą“, – teigia „Vilniaus prekybos“ vadovas M. Kuncaitis.

Kaip teigiama pranešime, sprendimas dėl „Maxima grupės“ vadovo pasikeitimo priimtas abipusiu susitarimu, išsiskyrus požiūriui su „Vilniaus prekyba“ dėl tolesnio įmonės veiklos vystymo klausimų. Sutarta, kad tokiomis aplinkybėmis „Maxima grupės“ vairą turėtų perimti naujas vadovas.

D. Misiūnas „Maxima grupei“ vadovavo nuo 2018 m. vasario mėnesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS