Parduotuvėje „Lidl“ ledus pirkusi moteris: ačiū, Dievuli, kad mažieji to nenurijo | kl.lt

PARDUOTUVĖJE „LIDL“ LEDUS PIRKUSI MOTERIS: AČIŪ, DIEVULI, KAD MAŽIEJI TO NENURIJO

  • 74

Prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėje prieš šventes apsilankiusi Erika K. tikėjosi skanėstu pradžiuginti savo šeimą. Tačiau nusipirktuose leduose, anot moters, ji rado skustuvo peiliuką. 

„Kūčių išvakarės su ledais, pirktais „Lidl“ parduotuvėje, yra „nuostabios“. Ačiū tau, Dievuli, kad mažieji šio „grožio“ nenurijo. Negalėjau patikėti, kad įmanoma rasti tokį daiktą. Žiūrėkite, ką perkate ir ką jūsų mažyliai dedasi į burnytę“, – socialiniame tinkle „Facebook“ gruodžio 23 dieną rašė moteris.

Portalui moteris pasakojo, kad ledus įsigijo Panevėžyje, Kosmonautų gatvėje esančioje „Lidl“ parduotuvėje. Moteris teigė, kad buvo girdėjusi apie randamus svetimkūnius maisto produktuose, tarkim, adatas bananuose, tačiau tokios žinios jai atrodė „svetimos“.

Erikos K. nuotr.

„Kai tai atsitiko mūsų namuose, matant mažamečiams, tai tapo visai nejuokinga. Ir netgi labai rimta“, – aiškino jauna moteris.

Į moters įrašą socialiniame tinkle sureagavo ir prekybos tinklo atstovas. „Tokio atvejo dar tikrai niekuomet nebuvo. Žinau, kad jau buvote parduotuvėje ir užpildėte pretenziją, dėkui už tai. Imamės visų būtinų veiksmų, kad kuo greičiau išsiaiškintume, kokiu būdu toks svetimkūnis galėjo patekti į produktą“, – atsiprašė tinklo atstovas Valdas Lopeta.

Rašyti komentarą
Komentarai (74)

kiausas

brendi pirko :DD

Jane

Nėra reikalo "supermamytėms" vaikus nuodyti pigiais ledais, Toks desertas nerekomenduojamas sveikos mitybos specialistų.

Sabas

Blogas Sabonis... Labai blogas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS