Pritarė įmonės „Klaipėdos vanduo“ įstatinio kapitalo didinimui | kl.lt

PRITARĖ ĮMONĖS „KLAIPĖDOS VANDUO“ ĮSTATINIO KAPITALO DIDINIMUI

Miesto taryba pritarė įmonės „Klaipėdos vanduo“ įstatinio kapitalo didinimui. Bendrovei bus perduoti vandens tiekimo ir buitinių nuotekų tinklai, kurie anksčiau priklausė kariams.

Vamzdynų, kurių ilgis apie 847 metrus, vertė siekia beveik 92 tūkst. eurų. Būtent tokia suma ir bus padidintas bendrovės „Klaipėdos vanduo“ įstatinis kapitalas.

Įvertintas ir Klaipėdos rajono savivaldybės, kuri yra viena iš įmonės akcijų, indėlis. Ji į bendrovę investuos beveik 168 tūkst. eurų, kad galėtų dalyvauti ES priemonėje, numatančioje vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sistemų renovavimą, plėtrą.

Taip pat Klaipėdos rajono savivaldybė įmonei „Klaipėdos vanduo“ perduos vandentiekio ir buitinių nuotekų tinklus, vandenviečių ir nuotekų valymo įrenginius. Šių vertė siekia beveik 546 tūkst. eurų.

Miesto tarybai pritarus, įmonės „Klaipėdos vanduo“ kapitalas sieks 61,4 mln. eurų.

Akcijų persiskirstymas po kapitalo padidinimo bus nežymus. Klaipėdos savivaldybei priklausys 86,07 proc., Klaipėdos rajono – 13 proc., Neringos – 0,93 proc. akcijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>HA

..plečiami į Klaipėdos rajoną.UŽ KLAIPĖDOS MIESTO GYVENTOJŲ PINIGUS!(rajonas už šią plėtrą nemoka)Ir miesto taryba tam pritarė... Atsiminkite šį faktą kai išgirsite prieš rinkimus suokiant vėl norintį ten patekti partinį.

HA

Taė mafija, tinklai plečiami, o seni nerekonstruojami. Tikslas kiekybė, o ne kokybė. Mes mokam ir permokam už permokas jie plečiasi, o remontuoti nieko neskuba. Nuotekos ir tt. Laukia išsižioję Kol iš savivaldybės ( t.y kitų mųsų ,mokesčių remontuos.

Gintas

Geriau ipareigotu Klaipedos vandenis grazinti automatini atsiskaityma pirma. Kas per surugusiu bezdalu kontora!? Visi paslaugu tiekejai, net rajone naudoja sia patogia atsiskaitymo galimybe isskyrus Klaipedos apkerpejusius vandenis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS