Skaitytojas: „Telia“ apgaudinėja „Žalgirio“ sirgalius? | kl.lt

SKAITYTOJAS: „TELIA“ APGAUDINĖJA „ŽALGIRIO“ SIRGALIUS?

Penktadienio vakarą skaitytojui Robertui, per televizorių norėjusiam pamatyti Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ dvikovą, teko nusivilti.

Šeštadienį vyras portalui pasakojo, kad penktadienį iš bendrovės „Telia“ sulaukė džiugios žinios – mėgstamos krepšinio komandos rungtynes per televizorių jis galės stebėti nemokamai.

„Telia“ atsiųstoje žinutėje rašoma, kad „TVPlay Sports“ kanalas penktadienį bus be papildomų mokesčių visiems bendrovės klientams. Tačiau viskas, pasirodo, buvo ne taip paprasta.

Skaitytojo nuotr.

„Nuėjus į televizoriaus meniu žinutes, ta pati informacija buvo rašoma ir ekrane. Tačiau norėjus sužinoti platesnę informaciją, buvo rašoma, kad kanalas nerastas. Tada perkroviau priedėlį, tačiau kanalo vis tiek nerodė. Kad galėčiau pažiūrėti rungtynes, nuėjau į „mokamas paslaugas“ ir užsisakiau šį kanalą už 3,90 euro mėnesiui. Iškart po rungtynių paslaugos atsisakiau, bet ekrane nebuvo visai užsiminta, kad tai buvo nemokama. Ar „Telia“ apgaudinėja „Žalgirio“ sirgalius?“, – klausė skaitytojas. Robertas į bendrovę nesikreipė, mat, kaip pats sakė, „buvo vėlus metas“.

Portalui „Telia“ atstovas Audrius Stasiulaitis teigė, kad sunku nustatyti priežastį, kodėl Robertas rungtynių nemokamai taip ir negalėjo stebėti. „Tikėtina, kad čia galėjo būti pavienis atvejis. Paprastai tokiu atveju, kaip ir kitais, patariame skambinti nemokamu telefono numeriu 1817, nes mūsų specialistai dirba 24 valandas per parą.  Jeigu žmogus būtų paskambinęs, galbūt viskas būtų ir išspręsta. Gal būtų reikėję perkrauti priedėlį ar šiek tiek pareguliuoti „Nustatymus“, – aiškino A. Stasiulaitis.

Jam neteko girdėti, kad šių rungtynių nematė ir daugiau žmonių. Anot bendrovės atstovo, masinio gedimo vakar nebuvo.

Gairės: Telia, Žalgiris, rungtynės, TVPlay Sports, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Patikslinu Telia atstovo minti:

Tarnyba telefonu neatsiliepia visa para, galite skambinti bet kuriuo metu.

ir man nerodė

Tikrai nerodė. Jei norėjai pasižiūrėti, turėjai susimokėti. Tas žmogus buvo tikrai ne vienintelis apgautas.

Vergams

Telekomas, TEO, Omnitel, Telia... Šiais žodžiais viskas pasakyta. Bet jei kas nors dar vis nori būti Telios teliukais, tai kodėl gi ne? Čia jau jų reikalas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS