Šokiravo „Tez Tour“ pirkta kelionė: moki už jūrą ir poilsį – gauni vaizdą į šiukšles | kl.lt

ŠOKIRAVO „TEZ TOUR“ PIRKTA KELIONĖ: MOKI UŽ JŪRĄ IR POILSĮ – GAUNI VAIZDĄ Į ŠIUKŠLES

  • 22

Kelionę į Graikiją iš kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ nusipirkę lietuviai nusivylė, praneša LNK.

Moki už vaizdą į jūrą ir patogų poilsį, o gauni šalia važinėjančius traukinius, stovinčius konteinerius ir virš galvos kabančius laidus. Tokius įspūdžius patyrė lietuvių grupė, kurie nusipirko kelionę į Graikiją iš kelionių organizatoriaus „Tez Tour“.

„Labiausiai nustebino tai, kad aprašymas visiškai neatitiko sąlygų. Mes važiavome ten dėl jūros, o radome autostradą prie pat jos. Čia, žinoma, tepalai, mašinos vandenyje. Tai buvo pats blogiausias įspūdis“, – nemalonumus prisimena LNK kalbinta mergina.

 

 

Teisybės dar pačią pirmą dieną pradėję ieškoti lietuviai susidūrė su organizatorių abejingumu. Kelionių agentūra nepateikė jokio normalaus siūlymo, tad nusivylę poilsiautojai tikisi sulaukti kompensacijų Lietuvoje.

Specialistai perspėja, kad pateikus pretenziją būtina visas neatitinkančias detales užfiksuoti nuotraukomis. Tik tada galima tikėtis kompensacijos. 

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Tez tour klientas

Kiek kartu užsisakinėjom keliones ir i Turkija ir i Graikija iš tez tou visalaika likdavome patenkinti. Puosniausi viezbuciai ant juros kranto, puikus pliazas su gultais, maistas skanus. Tikriausiai susimokejo po kokius 200-300 euru užtat atsiprašant toki ššš ir gavo niekada nereikia tikėtis kad už tokia kaina gaus kažka gero! Naivuoliai ir tiek norėjo vos ne nemokamai visko liuxo klases matyt.

As

Idomu kiek kainavo

gints

aš jiems irgi LT gryžęs pretenzija teikiau... tai jų atsakymas buvo kad turėjau raštu per 1 parą pateikti ir būtų viską sutvarkę... o kadangi pateikiau tik žodžiu ir iš esmės pats susitariau kad viešbutyje kambarį pakeisti, tai čia jau mano, o ne jų rizika...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS