E. Jennings ruošia „Istorijas iš Niujorko“: laukia ypatingas spektaklis | kl.lt

E. JENNINGS RUOŠIA „ISTORIJAS IŠ NIUJORKO“: LAUKIA YPATINGAS SPEKTAKLIS

Lapkričio 23-iąją Vilniuje dainininkė Erica Jennings savo klausytojams žada ypatingą teatralizuotą koncertą, pavadintą „Istorijos iš Niujorko“.

Šiuo koncertu atlikėja sako norinti parodyti savo, kaip atlikėjos, brandą, įvairiapusiškumą ir tvirtybę. Muzikinį spektaklį E. Jennings rengia pasitelkdama į pagalbą ir patyrusią režisierę Dalią Ibelhauptaitę.

Pasak E. Jennings, šis koncertas žymi naują jos asmeninės kelionės etapą.

„Kai pradėjau solinę karjerą, žiūrovams norėjau atverti sielą, parodyti savo nuoširdumą, talentus ir netobulumus. Dabar noriu pademonstruoti savo, kaip moters ir kaip atlikėjos brandą, įvairiapusiškumą ir tvirtybę. Po motinystės pertraukos į sceną sugrįžtu kaip niekad stipri – kartu su koncerto meno vadove Dalia Ibelhauptaite ir režisieriumi Gediminu Šeduikiu sustygavome ypatingą muzikinį spektaklį, kuris ne tik parodys mano kūrybos įvairiapusiškumą, bet ir atskleis, kaip iš tiesų pasiekiama sėkmė“, – sakė atlikėja.

Pasak koncerto meno vadovės D. Ibelhauptaitės, pasirodymo idėja sukasi apie Niujorką, nes šis miestas visuomet įdomus savo kultūrine įvairove, be to, atspindi koncerto kūrėjams ir visuomenei svarbius dalykus.

„Kai Erica atėjo su šia idėja, man norėjosi rasti vietą ir laiką, kad galėtume kalbėti apie įdomius ir svarbius mums dalykus. Niujorkas – tarsi kultūrų puodas. Ir dėl to, kad Erica yra iš Airijos, o mes žinome, kiek daug airių migracijos buvo į Niujorką, ypač XX amžiaus pradžioje, kaip tik ir nutarėme, kad paimsime būtent tą laikmetį, kai buvo didelė airių emigracija. <...> Tai labai aktuali tema. Ir aišku tie laikai, kurie ir Lietuvai aktualūs – tai prohibicijos laikai Niujorke, kai staiga visiems buvo uždrausti gerti. Tačiau klubuose viskas kaip vyko, taip ir vyko, buvo ypatinga muzika, atsirado daug įdomiu dalykų“, – pasakoja D. Ibelhauptaitė.

Daugiau apie tai – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS