Į Vilniaus merus kandidatą kelia ir byrantis Liberalų sąjūdis | kl.lt

Į VILNIAUS MERUS KANDIDATĄ KELIA IR BYRANTIS LIBERALŲ SĄJŪDIS

Liberalų sąjūdis į Vilniaus mero postą iškėlė Martyną Nagevičių. Jo kandidatūrą patvirtino Sostinės skyriaus Taryba neeiliniame posėdyje.

M. Nagevičius laimėjo visuotinio elektroninio balsavimo rezultatus. Išreitinguotame kandidatų į merus Vilniaus miesto savivaldos rinkimuose sąraše M. Nagevičius surinko 96 balsus. Savo valią visuotinio elektroninio balsavimo metu išreiškė 136 Liberalų sąjūdžio Sostinės skyriaus nariai.

„Šį laimėjimą vertinu ne tik kaip liberalų pasitikėjimą manimi, bet ir kaip pritarimą mano pasiūlytai Vilniaus ateities vizijai: Vilnius - multikultūriškas, tolerantiškas, ekologiškas, klimato kaitos atžvilgiu neutralus, liberaliai tvarkomas, talentų iš viso pasaulio traukos centras“, - sakė M. Nagevičius.

Lietuvos atsinaujinančių išteklių energetikos konfederacijos prezidentas M. Nagevičius taip pat tapo ir Liberalų sąjūdžio sąrašo lyderiu Vilniaus mieste.

Kandidatais į Vilniaus miesto tarybą po M. Nagevičiaus išsirikiavo Sostinės skyriaus pirmininko pavaduotojai Orinta Omelytė, Donatas Baranauskas, Aleksejus Persijanovas ir politiniame gyvenime gerai žinomas Arminas Lydeka.

Skyriaus pirmininkas Vytautas Tamošiūnas į Vilniaus miesto tarybą nekandidatuoja. „Mano tikslas yra suvienyti liberalus Vilniuje, tam reikia labai daug pastangų, todėl mieliau prisidėsiu prie Liberalų sąjūdžio sėkmės Vilniuje iš rinkimų štabo darbo, programos rengimo ir narių telkimo“, - akcentavo V. Tamošiūnas.

Posėdžio metu rinkimų štabo vadovu paskirtas Donatas Baranauskas, laikinai jau ėjęs šias pareigas skyriuje.

Pirmą kartą Sostinės skyriaus istorijoje balsavimas visuotiniame skyriaus susirinkime buvo išplėstas į visuotinį elektroninį balsavimą, kuris įtraukė daugiau skyriaus narių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Marytė

O aš pirksiu vežimą Vyčiui iš Kauno parsivežti.

Jotautas

Pirksiu abonementą lankytis miesto savivaldybėje, kirvį kirsti tujas ir kastuvą bunkeriui įrengti Lukiškių aikštėje.

nesman

jau geriau zemaitis esamas meras negu ten neaiskiu keslu zulikai visokie...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS