Mokytojai nenori imtis popamokinės veiklos | kl.lt

MOKYTOJAI NENORI IMTIS POPAMOKINĖS VEIKLOS

  • 3

Nors Vilniaus savivaldybė pažadėjo, kad po pamokų nuo šiol bus užimti visi sostinės pradinukai, realybė kiek kitokia - artimiausias porą savaičių daliai pradinukų tėvų reikės ieškoti auklių, praneša LNK žinių tarnyba.

Mokytojai neapsisprendžia, ar jiems verta su vaikais dirbti dar ir po pamokų. O pradinukų tėvai suka galvą, kur dvi savaites dėti popamokinės veiklos neturinčius vaikus.

Sostinės M.Mažvydo progimnazija turi net 42 pradinukų klases. Mokyklos direktorius skaičiuoja, kad dauguma mokinių tėvų norėtų, kad mažieji mokykloje liktų ir po pamokų. Tačiau jau 10 mokytojų atsisakė šios veiklos.

Mokyklos skaičiuoja, kaip sudėlioti popamokinės veiklos tvarkaraštį ir kur rasti šį darbą dirbti norinčių pedagogų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Irgi mokytojau

Tu ne mokytojas, geriausiu atveju pavaduotojas...

Irgi mokytojas

Ponai mokytojai nori didžiulių atlyginimų, ilgų ilgų atostogų, kad darbas baigtųsi po kontaktinių valandų. Nuolat dejuoti, esantys skriaudžiami. Tokia daugumos Lietuvos mokytojų kasdienybė. Dėl darbo. Yra daug darbų. Nepatinka ,,mokytojauti" dinkite iš mokyklos. Jūsų vieta neliks tuščia.

M

Kai mokės atlyginimą kaip už 1 etatą, nes darbas su mokiniais yra sunkus ir atsakingas, tada atsiras norinčių . Dabar tyčiojasi iš mokytojų , todėl mokytojai atsisako dirbti už dyką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS