Seniausias Vilniaus prekybos centras keičia prekės ženklą | kl.lt

SENIAUSIAS VILNIAUS PREKYBOS CENTRAS KEIČIA PREKĖS ŽENKLĄ

Vilniaus centre, šalia Neries upės įsikūręs prekybos centras VCUP keičia prekės ženklą. Kaip teigia VCUP, atsinaujinimo poreikį padiktavo per 45 metus sukaupta patirtis ir klientų ratas.

Naujuoju prekės ženklu pasirinktas pavadinimas CUP išlaiko istorines sąsajas, tačiau tampa atviresnis skirtingų kartų pirkėjams, teigiama įmonės pranešime.

„Per daugiau nei keturis veiklos dešimtmečius užauginome ne vieną pirkėjų kartą, kartu su savo klientais išgyvenome rimtų istorinių, politinių ir ekonominių pokyčių. Tad, suprantama, keičiant prekės ženklą, buvo svarbu, kad jis atspindėtų ir praeitį, ir modernų požiūrį. Šių dienų 20-mečiai ar 30-mečiai pavadinimus vertina panašiai kaip daiktus: jie turi būti patogūs, malonūs naudoti, lengvai ir smagiai komunikuojami“, - pranešime teigia prekybos centro generalinė direktorė Ona Nevinskienė.

Naujo prekės ženklo dizainą ir įvaizdį kūrė kūrybinė agentūra „Milk“.

„Prekybos centras smarkiai pasikeitė, ypač - per pastaruosius trejus-ketverius metus. Jame dabar galima rasti terasų, restoranų ir įvairiausių paslaugų, kurios tiesiogiai nesusiję su pirkimu. Kadangi prekybos centras pradeda kurti naują istoriją, senasis prekės ženklas jau nebeatspindėjo to, koks jis yra dabar, ką jis sako žmonėms. Sykiu, nepaisant žymių pasikeitimų, tai nėra visiškai naujas prekybos centras, toks, kuris vystosi pagal žmonių poreikius, todėl natūralu, kad lieka sąsaja su tuo, kas jau buvo“, - sako prekybos centro ženklo keitimo projektui vadovavęs Robertas Skiauteris.

Anot jo, tiek pasikeitimai, tiek ir vizija lėmė, kad pasirinktas CUP - trumpas, lengvai ištariamas prekės ženklo pavadinimas, kuris atitinka ir prekybos centro kryptį - laisvalaikis, laiko leidimas su kolegomis ir draugais, sykiu neprarandant ir parduotuvės krypties, išlaikant lokacijos - miesto centro - akcentą.

Šį pavasarį bendrovė pakeitė ir savo juridinį statusą - iš akcinės bendrovės tapo uždara akcine bendrove.

GALERIJA

  • Seniausias Vilniaus prekybos centras keičia prekės ženklą
VCUP nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

bulokyne

neuzklius

haha

kažkam užklius kirilicos L raidė :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS