Socialdemokratai į Vilniaus merus kelia G. Palucką | kl.lt

SOCIALDEMOKRATAI Į VILNIAUS MERUS KELIA G. PALUCKĄ

  • 7

Socialdemokratai šeštadienį nusprendė, kad jų kandidatu Vilniaus mero rinkimuose bus partijos pirmininkas Gintautas Paluckas.

G. Palucko kandidatūrą slaptame balsavime palaikė 86 Vilniaus miesto skyriaus nariai, devyni buvo prieš, BNS sakė partijos atstovas spaudai Justinas Argustas.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kovą 3 dieną.

Socialdemokratų taryba šeštadienį taip pat nusprendė partijos pirmininko rinkimus surengti balandžio 24–27 dienomis. Balsavime galės dalyvauti visi partijos nariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Meras turi būti tik tas, kuris pasistengs sutvarkyti Vilniaus visuomeninį transportą ir pradžiai bent pasistengti nutiesti kelias tramvajaus linijas. Palucko kliedesiai apie gatvių eismo juostų keitimą kelia tik juoka, nes jau geriau sutvarkyti vargu ar galima, o protinguolių tokį dalyką padaryt vargu ar atsiras. Reikalingas visai kitas požiūris į visuomeninį transportą. Kelias iki metro dar labai ilgas, taigi tramvajus lieka vienintele alternatyva.

Raudonas spalis

Paluckas išsikėlė, o SD nariai laukia jo pralaimėjimo. Jiems labiausiai jis atsibodo. Kiek galima bijoti? Blogiau nei prie Lukošenkos ar Putino. Paluckas Vilniui tik gėdą darė, tik savimi rūpinosi. SD supranta, kad šis raudonasis budelis pražudys partiją galutinai.

Vilnius

be komunistu.okupantu koloborantus lauk is Lietuvos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS