“Tebūnie Kablys! - Kino vakarėlis be įsipareigojimų” | kl.lt

“TEBŪNIE KABLYS! - KINO VAKARĖLIS BE ĮSIPAREIGOJIMŲ”

Aktyvaus laisvalaikio centras jau antrus metus iš eilės įsitraukia į „Tebūnie naktis!“ programą. Šį kartą unikaliose erdvėse mėgausimės muzika, barbecue ir filmais iš tarptautinės „Future shorts“ kino programos.

„Future Shorts“ - tai didžiausias pasaulyje naujos kartos trumpametražių filmų festivalis, vykstantis 144 miestuose, 55 pasaulio šalyse, prie kurių šiais metais prisijungia ir Lietuva. Tai filmų vakarėlis, kurio auditorija siekia net pusę milijono žmonių, su kuriais kviečiame praleisti laiką ir tave. Užsukęs čia, pamatysi ne tik aukščiausius pasaulio apdovanojimus pelniusius filmus, bet ir išgirsi puikios muzikos bei galėsi mėgautis bendraminčių kompanija iki paryčių. Čia tavęs niekas neįpareigos palikti salę vos pasibaigus filmui - slenkant titrams jau galėsi tęsti linksmybes skambant didžėjaus muzikai. Todėl, kad „Future Shorts“ - tai festivalis, kuriame tereikia atsipalaiduoti ir nusiteikti gerai praleisti laiką, nes viskuo kitu jau pasirūpinta.

Vieta: Aktyvaus laisvalaikio centras KABLYS – tai netradicinis kultūros centras, po kurio stogu telpa ne tik vizualinių menų kūrėjai, muzikos, kino, teatro, mados ir kiti kultūriniai renginiai, čia vieta sau randa ir ekstremalaus sporto, gatvės, šiuolaikinio šokio megėjai. KABLYS tai legendų apipinta vieta, kuri jau prieš metus atgimė naujam gyvenimui. Tai drąsių sprendimų nebijanti vieta puikiai tinkanti naujovių išsiilgusiems žmonėms.

Data: Birželio 16-17 dienomis (Tebūnie naktis) 
Trukmė: Renginio trukmė nuo 22:00 iki 2:00 ryto. Tai tęstinis vienos dienos festivalis. Kuris vyks bent keturis kartus į metus. Tebūnie nakties programai bus paruosta speciali Future Shorts vasaros kino programa,

Renginio formatas: Tai festivalis suburiantis į vieną vietą muzikos ir kino mylėtojus. Pagrindinis vakaro akcentas yra kino programa, tačiau prieš ją ir po jos iki antros ryto publika linksmins DJ Stepan Bitus. Renginio programą sudarys dvi dalys: muzikinė ir kino. Mūsų tikslas padaryti taip, kad šios abi dalys puikiai viena su kita derėtu ir jaustusi programos vientisumas. Taip pat žiūrovus pakviesime pasivaišinti ant griliaus keptais skanumynais. Įėjimas į renginį nemokamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS