Už elektros energiją 159-iose švietimo įstaigose Vilnius mokės 60 proc. mažiau | kl.lt

UŽ ELEKTROS ENERGIJĄ 159-IOSE ŠVIETIMO ĮSTAIGOSE VILNIUS MOKĖS 60 PROC. MAŽIAU

  • 1

Vilniaus miesto savivaldybė ir toliau sėkmingai mažina miesto įsiskolinimus bei pasirašo naudingas sutartis su bendrovėmis.

Neseniai su elektros ir dujų skirstymo bendrove „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) pasirašyta sutartis leis sostinei sutaupyti iki 140 tūkst. eurų per metus.

Sėkmingai bendradarbiaujant su ESO, pasiektas susitarimas, leisiantis Vilniaus miesto savivaldybei leistiną naudoti elektros energijos galią sumažinti 159-iose švietimo įstaigose ir sutaupyti 60 proc. šiai paslaugai skirtų išlaidų.

„Pastebėjome, kad renovuotos sostinės mokyklos ir darželiai, modernizuotos jų šildymo bei elektros sistemos padeda sutaupyti daug daugiau energijos, tad pasirašėme sutartį su ESO dėl leistinosios naudoti galios mažinimo. Dabar per metus už Vilniaus švietimo įstaigų elektros energiją mokėsime net 60 proc. mažiau“, – sakė Vilniaus mero pavaduotojas Valdas Benkunskas.

Anot ESO Paslaugų tarnybos direktoriaus Igno Pranskevičiaus, bendrovė nuolat klientus ragina vartoti tiek energijos, kiek reikia ir rinktis tokį tarifų planą, koks labiausiai atitinka vartojimo įpročius.

„Nuolat bendraudami su verslu ir organizacijomis atkreipiame jų dėmesį į atsakingą energijos vartojimą.  Pirmiausiai skatiname diegti energijos vartojimo efektyvumą didinančius pažangius sprendimus. Vilniaus savivaldybė yra puikus pavyzdys, kaip investuotos lėšos į energijos vartojimo efektyvumą grįžta per mažesnes elektros energijos sąskaitas. Svarbiausia – ne tik taupomos lėšos, bet ir tai, jog tokiu būdu prisidedama prie aplinkos tausojimo“, – sakė I. Pranskevičius.

ESO klientai elektros tarifo planą gali pasikeisti ESO savitarnos svetainėje www.manogile.lt.

GALERIJA

  • Už elektros energiją 159-iose švietimo įstaigose Vilnius mokės 60 proc. mažiau
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pán Julius Becker

Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų, 10000 eurų, 100 milijonų 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker

SUSIJUSIOS NAUJIENOS