Vadovo kėdės neteksiantis A. Pamerneckas vadovaus ligoninės skyriui | kl.lt

VADOVO KĖDĖS NETEKSIANTIS A. PAMERNECKAS VADOVAUS LIGONINĖS SKYRIUI

  • 2

Respublikinei Vilniaus universitetinei ligoninei (RVUL) vadovaujančio Algimanto Pamernecko kadencijai einant į pabaigą, šis laimėjo konkursą į tos pačios ligoninės skyriaus vadovo pareigas.

Kaip rašo portalas 15min.lt, vasarą A. Pamerneckas dalyvavo konkurse į ligoninės Skubios pagalbos skyriaus vadovo pareigas ir jį laimėjo.

Ligoninės vadovas neskuba paaiškinti, ar jo tinkamumą vadovauti skyriui vertino jo paties pavaldiniai.

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) portalui nurodė duomenų apie skyriaus vadovo konkurso laimėtoją neturinti ir informavo tirsianti situaciją.

SAM jau yra išrinkusi naują RVUL vadovę – konkursą į šias pareigas laimėjo Karoliniškių poliklinikai vadovaujanti Jelena Kutkauskienė.

Po 15min.lt publikacijos, kad J.Kutkauskienės vadovaujama medicinos įstaiga yra sudariusi ne vieną viešųjų pirkimų sutartį su įmone „Limeta“, o bendrovės generalinis direktorius Kęstutis Kutkauskas yra direktorės vyras, tyrimą pradėjo Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK).

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Azuolas

S.P. anu sovietiniu laiku medikai- komjaunuoliai galejo daryti karjiera, gauti pacius geriausius paskyrimus i darbo vietas. Jiems kelia nutieddavo ju gimdytojai: kolukiu pirmininkai, fabriku direktoriai, tarybiniu mokyklu ir vykdomuju komitetu pirmininkai. Genofondas seipsau. Zinau ka skauda. Pagarbiai.

Azuolas

Eiliniai medikai negyvens gerai del tokiu zmoniu godulio Pagarbiai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS