Vilniuje, prie Baltojo tilto, atsiras naujas sporto aikštynas | kl.lt

VILNIUJE, PRIE BALTOJO TILTO, ATSIRAS NAUJAS SPORTO AIKŠTYNAS

Vilniaus savivaldybė pradėjo prie Baltojo tilto esančio sporto aikštyno rekonstrukciją, kurią planuojama baigti iki 2019 metų birželio.

Savivaldybė skelbia, kad naujame aikštyne atsiras 9 paplūdimio tinklinio aikštelės, kurios bus aptvertos apsauginiu tinklu, o šalia aikštelių bus įrengtos laisvalaikio bei poilsio zonos.

Be to, viena iš paplūdimio tinklinio aikštelių bus pritaikyta profesionaliems tarptautiniams turnyrams – aikštelę sups tribūnos, bus įrengti persirengimo kambariai su dušais ir spintelėmis.

Kitas rekonstruojamo aikštyno akcentas – 3 dvipusės krepšinio aikštelės, šalia kurių bus įrengtos ir žiūrovams skirtos vietos.

Kiek arčiau Baltojo tilto ketinama įrengti naują riedutininkų parką, taip pat ir dvi vaikų žaidimų aikšteles, netoli jų – lauko gimnastikos ir treniruoklių aikštelės.

Anot savivaldybės, zonoje tarp Žaliojo ir Baltojo tiltų bus suformuota terasa su apšvietimu bei saugi nuovaža į krantinę, taip pat atsiras ir pontoninė prieplauka.

Kitoje Baltojo tilto pusėje – poilsio zonoje – savivaldybė žada įrengti lauko kavinę bei baidarių įlanką.

Aplink Baltąjį tiltą esančių erdvių atnaujinimas yra vienas iš dešiniosios Neries krantinės rekonstrukcijos etapų.

Iki 2019-ųjų pabaigos žadama visiškai atnaujinti krantinę nuo Tuskulėnų dvaro iki Žaliojo tilto. Viso projekto vertė siekia daugiau nei 6,5 mln. eurų.

 

GALERIJA

  • Vilniuje, prie Baltojo tilto, atsiras naujas sporto aikštynas
Vilniaus savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Super

SUSIJUSIOS NAUJIENOS