Girtas lentvariškis sumušė du policininkus | kl.lt

GIRTAS LENTVARIŠKIS SUMUŠĖ DU POLICININKUS

  • 5

Trakų rajone, Lentvaryje, neblaivus vyras sumušė du policininkus.

Incidentas įvyko pirmadienio vakarą, apie 21.35 val. namo rūsyje, Klevų alėjos gatvėje.

Neblaivų 63 merų vyrą policija užklupo darantį nusikaltimą – jis spardė gulintį vyriškį.

Sulaikomas neblaivus (2,53 prom.) vyras pasipriešino.

Sulaikymo metu jis rankomis sudavė smūgius į įvairias kūno vietas Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyresniajam tyrėjui ir vyriausiajam patruliui.

Panaudojus elektroimpulsinį prietaisą „Taser“, ašarines dujas bei kovinių imtynių veiksmus, įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, skelbia Policijos departamentas.

Pareigūnams ligoninėje buvo suteikta medicininė pagalba, jie išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Simas

Matosi kad tie patruliai be jokio fizinio paruošimo ir be jokių fizinio parengimo egzaminu. Na kai kada moterys geriau susitvarko ir sulaikant nosies nekrapšto. Tokius atleisti kaip netinkamus.Matyt dirba ne iš idejos o del atlyginimo kaip sako diena prastūmiau pinigus gavau.

Klaipėdos gyventojas

Nieko nuostabaus Lietuvos policija išponėjo neišlipa iš savo brangių tarnybinių automobilių. Priprato stebėti kas vyksta pro automobilio langą. Nėra nei kvapo patrulių einančių pėstute. Klaipėdos parke du užpuolimai - vieną kartą užpultos dvi moterys kitą kartą viena. Video kameros arba neveikia arba nėra kam stebėti kas vyksta kamerų matymo zonoje. Teko matyti policijos automobilį apie 23 val. pravažiuojantį Klaipėdos parko pėsčiųjų taku. Toks pravažiavimas tik tam, kad užsidėtų paukščiuką, kad kažką veikia. Apgailėtina...

Anonimas

tai kokie pareigūnai kad net girtas senelis sugeba įkrėti policininkams o gal specialiai kad būtų straipsnis už ką nubausti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS