Nuo sukčių nukentėjo du garbaus amžiaus vilniečiai | kl.lt

NUO SUKČIŲ NUKENTĖJO DU GARBAUS AMŽIAUS VILNIEČIAI

Vilniuje pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo. Pirmadienį nuo telefoninių sukčių sostinėje nukentėjo du senukai, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Apie 11.30 val. į Kalvarijų gatvėje gyvenančios 80-metės namus paskambinę telefoniniai sukčiai prisistatė policijos pareigūnais. Jie iš moters apgaule išviliojo banko mokėjimo kortelę, kurią ji atidavė atėjusiam vyrui.

Tą pačią dieną apgaule pinigai išvilioti ir iš kito garbaus amžiaus vilniečio. Apie 15.30 val. V. Druskio gatvėje gyvenančiam 1929 m. gimusiam senukui telefonu paskambinusi moteris, prisistačiusi dukra, iš jo išviliojo 800 eurų. Pinigus senukas atidavė į namus atėjusiam vyrui.

Vagystė Gedimino prospekte

Pirmadienį Vilniaus policija gavo pranešimą, kad 13.15 val. Gedimino prospekte esančioje kavinėje pastebėta, kad iš vidinės striukės kišenės pavogta 9,5 tūkst. eurų.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

mociute

Visos ziniasklaidos priemones apart skystu laidu turetu laikas nuo laiko aiskinti priminti kokie pavojai tyko ypac senesniu zmoniu,o visu pirma turetu pasirupinti vaikai giminaiciai ar net ateinantys globotojai ar maltieciai.Geda mums kad tai dar vis atsitinka

senis

glusa ir bazinycioje musa

vvvv

Kaip lengva is tokio amziaus senuku isvilioti pinigus, patys atiduoda. Gaila, kad nera budu apsiginti, nes pasitikejimas ima virsu pries atsarguma. Belieka tik uzjausti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS