Nužudymu įtariamo baikerio žmona paleidžiama iš areštinės | kl.lt

NUŽUDYMU ĮTARIAMO BAIKERIO ŽMONA PALEIDŽIAMA IŠ AREŠTINĖS

  • 5

Nužudymu įtariamo Lauryno Baltrūno žmona Daiva Baltrūnienė sekmadienį paleidžiama iš areštinės, prokuroras nusprendė nesikreipti į teismą dėl jos suėmimo, skelbia portalas 15min.lt.

„Gavau pranešimą iš tyrėjos, kad nebus kreipiamasi į teismą dėl D.Baltrūnienės suėmimo“, – sakė jos advokatas Paulius Jablonskas.

Ketvirtadienį baikerio Aivaro Kilkaus nužudymu įtariamo L.Baltrūno suėmimas buvo pratęstas dar dviem mėnesiams. Jo žmona D.Baltrūnienė buvo sulaikyta penktadienio vakarą.

P.Jablonskas sako, kad jai pareikšti įtarimai dėl bendradarbiavimo. „Ji yra kaltinama bendradarbiavimu, jos veiksmai yra tokie, kad ji tariamai slėpė pėdsakus“, – sakė P.Jablonskas.

Kaip anksčiau 15min.ltė advokatas Saulius Juzukonis, D.Baltrūnienė kaltinama tuo, kad bandė paslėpti savo vyrui priklausančią liemenę. Jis taip pat paminėjo, kad įtarimai šioje byloje buvo pareikšti dar vienam asmeniui. Dėl jo suėmimo taip pat nebus kreipiamasi į teismą. A.Kilkaus nužudymo byloje šiuo metu yra keturi įtariamieji.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vardas

But gerai nekisti jebalniku ne i savo reikalus......

zbignevas

Neigalus mentai, :)

idomu

Teko girdėti, kad nkvdistai moteriškę įbaugimo ir uždarė gretimoje kameroje, kur ji visą naktį garsiai raudojo, taip buvo mėginta paveikti įtariamąjį, ko ne stalino laikai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS