Rūkalus iš Baltarusijos Vilniaus rajono gyventoja vežė automobilio dugne | kl.lt

RŪKALUS IŠ BALTARUSIJOS VILNIAUS RAJONO GYVENTOJA VEŽĖ AUTOMOBILIO DUGNE

  • 0

Savaitgalį Šumsko punkte pasieniečiai bei muitininkai sulaikė Vilniaus rajono gyventoją, lengvuoju automobiliu „Hyundai Matrix“ iš Baltarusijos mėginusią atgabenti kontrabandinių cigarečių už daugiau kaip 4 tūkst. eurų.

Šeštadienį vakare Kenos pasienio užkardos pareigūnai ir Šumsko punkte dirbę muitininkai tikrino į Lietuvą iš Baltarusijos vykusį automobilį „Hyundai Matrix“. Lietuvoje registruotą transporto priemonę vairavo 46 metų Vilniaus rajono gyventoja.

Pareigūnams kilo įtarimų, ar ji negabena draudžiamų daiktų, nors iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad moteris neveža nieko nelegalaus. Nuspręsta automobilį patikrinti mobiliąja rentgeno kontrolės sistema. Paaiškėjo, kad „Hyundai Matrix“ yra sumaniai įrengtos slėptuvės kontrabandai gabenti. Iš sumontuoto dvigubo dugno ir automobilio slenksčiuose įrengtų slėptuvių pasieniečiai ir muitininkai ištraukė 1452 pakelius cigarečių „Minsk Super Slim“, „Glamour“ ir „Korona“ su Baltarusijos banderolėmis.

Tokio krovinio vertė, įskaičiavus Lietuvoje privalomus sumokėti mokesčius, yra daugiau kaip 4 tūkstančiai eurų.

Vairuotoja, transporto priemonė ir neteisėtai gabenti tabako gaminiai perduoti muitinės pareigūnams, kurie tiria šį įvykį.

Praėjusią savaitę Šumsko punkte dirbę pasieniečiai panašiai demaskavo kitą vairuotoją, kontrabandines cigaretes gabenusią automobilio „Citroen C5“ dvigubame dugne. Tąkart Vilniaus gyventoja taip į Lietuvą bandė įvežti 2500 pakelių baltarusiškų rūkalų.

GALERIJA

  • Rūkalus iš Baltarusijos Vilniaus rajono gyventoja vežė automobilio dugne
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS