Su neblaivia vairuotoja vykęs keleivis puolė žurnalistus – teko apipuršti dujomis | kl.lt

SU NEBLAIVIA VAIRUOTOJA VYKĘS KELEIVIS PUOLĖ ŽURNALISTUS – TEKO APIPURŠTI DUJOMIS

  • 0

Šiąnakt Vilniuje pasipylė girti vairuotojai, praneša LNK.

Vilniuje, Olandų g., stabdomas "Nissan" vairuotojas pro pareigūnus pralėkė tarsi jų nepastebėjęs. Regis, vyras labai nenorėjo susidurti su teisėsaugininkais, tačiau pareigūnai vairuotoją labai greit pavijo.

Prie "Nissan" vairo sėdėjo Ukrainos pilietis, kuriam nustatytas 1,5 prom. girtumas. Pritaikius paklaidą, vyras baudžiamosios atsakomybės išvengė per plauką – jam paskirta administracinė bauda ir atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Kitas neblaivus eismo dalyvis taip pat įkliuvo Olandų g. Jis važiavo elektriniu paspirtuku, o iš pažiūros atrodė labai tvarkingas – su šviesą atspindinčia liemene. Paspirtukas taip pat su įjungtomis reikalingomis šviesomis iš priekio ir galo. 

Tačiau patikrinus paaiškėjo, kad žmogus paspirtuku važiavo būdamas neblaivus. Į alkotesterį įpūtė 0,85 prom. Jam pritaikyta tokia pat administracinė atsakomybė kaip ir dviratininkui.

Dar vienas neblaivus vairuotojas sustabdytas miesto centre esančioje Pylimo g. "Volkswagen" vairuotojai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,72 prom.

Neblaivią vairuotoją nufotografavo žurnalistai, o tai labai nepatiko akivaizdžiai girtam "Volkswagen" keleiviui. Vyras juos užsipuolė, o vienam iš jų net trenkė. Netrukus jis dar kartą vienam žurnalistui trenkė, tačiau buvo apipurkštas dujomis. Po šio veiksmo vyrui teko kviesti greitąją pagalbą, tačiau jis nenustojo blaškytis net patekęs medikams į rankas. 

Galiausiai girtas vyras dėl dujomis apipurkšto veido buvo nuvežtas į ligoninę.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS