Vagių „versliukas“: pavogtą kavos aparatą pardavinėjo turguje | kl.lt

VAGIŲ „VERSLIUKAS“: PAVOGTĄ KAVOS APARATĄ PARDAVINĖJO TURGUJE

  • 3

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė vyrą su iš parduotuvės pavogtu kavos aparatu.

Paaiškėjus, kad padažnėjo kavos aparatų vagysčių iš prekybos centrų, sostinės kriminalistai ėmėsi darbo. Rezultatų ilgai laukti nereikėjo, rašoma policijos pranešime.

Penktadienį, kovo 8 d. apie 11 val. 10 min. netoli sostinės Kalvarijų turgavietės kriminalistai pastebėjo įtartiną vyrą ‒ jis nešėsi didelę dėžę ir ėjo turgavietės link. Tai atkreipė pareigūnų dėmesį. Priėję arčiau, jie pamatė, jog dėžė yra nuo kavos aparato „DeLonghi“, ir įtarė, kad joje yra ir pats kavos aparatas. Įtarimą sukėlęs vyras nė neįtarė, kad yra stebimas, todėl drąsiai turgavietės lankytojams bei prekeiviams siūlė pirkti naujutėlaitį kavos aparatą už 50 eurų. „Pardavėjas“ buvo sulaikytas, jis kriminalistams prisipažino, kad pardavinėjamą kavos aparatą pavogė iš parduotuvės.

Keturiasdešimtmetis įtariamasis policijai žinomas, ne kartą teistas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

 

 

GALERIJA

  • Vagių „versliukas“: pavogtą kavos aparatą pardavinėjo turguje
  • Vagių „versliukas“: pavogtą kavos aparatą pardavinėjo turguje
  • Vagių „versliukas“: pavogtą kavos aparatą pardavinėjo turguje
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tai

kažin ir ar drabužius pirkęs?...

...

Ką pasivogė, tuom ir apsirengė, o tas kavos aparatas, pasirodo, be kavos pupelių kavos negamina - kokia iš jo nauda.

kas jam ble yr

apsirengęs firma o vagis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS