„Kauno švara“ – pagalbininkas tvarkant aplinką | kl.lt

„KAUNO ŠVARA“ – PAGALBININKAS TVARKANT APLINKĄ

  • 0

Kie­mo tvar­ka be rū­pes­čių

Kie­mo šva­ra ir gro­žis svar­bu vi­sais me­tų lai­kais. Ša­lia dau­gia­bu­čių vi­sa­da bus nu­mes­tų šiukš­lių, pri­kri­tu­sių la­pų, o at­ša­lus yra reikalinga intensyvesnė priežiūra - tu­ri bū­ti nu­va­ly­ti ir pa­bars­ty­ti ša­li­gat­viai, kad vaikš­čio­jan­tys jais ne­gau­tų trau­mų. O kur dar daž­nas snie­go ka­si­mas žie­mą ir žo­lės pjo­vi­mas pa­va­sa­rį ir va­sa­rą.

Ras­ti pa­ti­ki­mų pa­vie­nių žmo­nių tam dar­bui nė­ra leng­va, be to, dar­bai sto­ja, jei kie­mo tvar­ky­to­jas su­ser­ga ar iš­vyks­ta il­ges­niam lai­kui. Išei­tį ir čia siū­lo "Kau­no šva­ra". Įmo­nė už­tik­ri­na kie­mo prie­žiū­rą vi­sus me­tus ne­pert­rau­kia­mai, ji ap­si­rū­pi­nu­si mo­der­nia tech­ni­ka ir įran­kiais, čia dir­ba pa­kan­ka­mai dar­bi­nin­kų, to­dėl už­tik­ri­na­ma ne­prie­kaiš­tin­ga dar­bų ko­ky­bė.

"Kau­no šva­ra" tei­kia šias dau­gia­bu­čių kie­mų, įmo­nių te­ri­to­ri­jų tvar­ky­mo pa­slau­gas: kie­mo ir vi­daus ta­kų, ša­li­gat­vių šla­vi­mas; šiukš­lių rin­ki­mas nuo ža­lių­jų plo­tų, la­pų grė­bi­mas, su­rin­ki­mas ir iš­ve­ži­mas (ne­pjaus­to­mos ir neiš­ve­ža­mos tik ša­kos); žo­lės pjo­vi­mas, gy­vat­vo­rių kar­py­mas; snie­go ka­si­mas nuo ša­li­gat­vių (au­to­mo­bi­lių sto­vė­ji­mo aikš­te­lės ne­šluo­ja­mos ir ne­ka­sa­mas snie­gas, tik su­ren­ka­mos šiukš­lės); ša­li­gat­vių bars­ty­mas smė­lio ir drus­kos mi­ši­niu; šiukš­lių kon­tei­ne­rių aikš­te­lių prie­žiū­ra. Jei na­mas įkū­ręs bend­ri­ją, pa­si­ra­šo­ma vie­na su­tar­tis. Ki­tu at­ve­ju su­tar­tis pa­si­ra­šo kiek­vie­no bu­to gy­ven­to­jas ir jų tu­ri bū­ti ne ma­žiau kaip 90 pro­c. vi­sų gy­ven­to­jų.

Vi­sais klau­si­mais dėl "Kau­no šva­ros" pa­slau­gų kau­nie­čiai ga­li kreip­tis į bend­rą vi­sų sa­vi­val­dy­bės įmo­nių ap­tar­na­vi­mo cent­rą "Ma­no Kau­nas", Sta­ty­bi­nin­kų g. 3 (įė­ji­mas iš S. Žu­kaus­ko g.). Kau­nie­čių ap­tar­na­vi­mo cent­ras dir­ba pirmadieniais–penktadieniais, nuo 8 iki 18 val. Be to, klien­tai į vi­sus klau­si­mus at­sa­ky­mus ga­li grei­tai ir pa­to­giai gau­ti so­cia­li­nio tink­lo „Fa­ce­book“ pus­la­py­je "Ma­no Kau­nas" ir pa­skam­bi­nę ne­mo­ka­mu te­le­fo­nu 8 800 20 000.

Gairės: Švara 2019
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS