Pagalba – svarbu, tinkama pagalba – svarbiau | kl.lt

PAGALBA – SVARBU, TINKAMA PAGALBA – SVARBIAU

  • 0

Slaugos konsultacijų ir mokymų centrą SIDABRA įkūrėme supratę, koks jis yra reikalingas mažai apie slaugą žinantiems žmonėms. Kaip svarbu, kad slaugant būtų padaryta kuo mažiau klaidų, norisi, kad nauja kasdienybė būtų kur kas lengvesnė, o slaugos procesas – sklandus ir aiškus.

SIDABROS konsultantai, dažnai bendraudami su įvairiais žmonėmis ir girdėdami jų patirtis, žino, kad nėra lengva pradėti slaugyti žmogų, staiga atsiradus poreikiui. Jie teikia aiškias, suprantamas ir profesionalias konsultacijas, kurių metu atsako į visus jums rūpimus klausimus ir pataria, kaip elgtis susidūrus su skirtingomis situacijomis.

Mes mokome taisyklingos slaugos pagrindų: kaip keisti žmogaus padėtį, kaip taisyklingai jį kelti, prausti, kada ir kaip keisti sugeriančius gaminius, kaip prižiūrėti slaugomo žmogaus odą. Viena iš itin dažnai pasitaikančių problemų – šlapimo nelaikymas. Galimybes, kaip spręsti dėl to kylančius sunkumus, išsamiai aptariame pokalbio metu. Atsižvelgę į individualius poreikius, padedame išsirinkti jums tinkamus produktus. 

Mes taip pat supažindiname su priemonių kompensavimo tvarka ir suteikiame visą reikiamą informaciją apie pagalbą teikiančias organizacijas, pasiūlome geriausias mūsų centre turimas priemones.

Laukiame jūsų skambučių nemokama linija 8 800 00226 Rašykite mums laiškus info@sidabra.lt

Taip pat esate laukiami SIDABRA slaugos konsultacijų centre, Savanorių pr. 284, Kaunas. 

Daugiau apie mus sužinosite apsilankę www.sidabra.lt

Gairės: SIDABRA
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS