Atsitiktinumų nebūna | kl.lt

ATSITIKTINUMŲ NEBŪNA

Po daugiau nei penkerių metų į Marijos žemę ne savo noru grįži pati save svetur ištrėmusi eksteisėja ir buvusi Seimo narė, bene painiausios šių laikų bylos herojė Neringa V.

Ekstradicija, taip sakant. Vėl kilo didelis šurmulys visuomenėje ir viešojoje erdvėje. Galima tik spėti, kam gi visa šita savotiška dūmų uždanga galėtų būti naudinga šįkart.

Déjà vu. Sakoma, kad per vadinamąjį Garliavos šturmą, kai visų dėmesys buvo nukreiptas į mergaitės paėmimą iš senelių, tyliai buvo priimti kai kurie begėdiški įstatymai, labai naudingi finansų sektoriui.

Taigi, nuo ko šį kartą turėtų visų dėmesį nukreipti tetos N. sugrįžimas? Gal nuo kitų metų valstybės biudžeto pyrago dalybų?

Juk vien "valstiečių" prašomų papildomų finansinių injekcijų suma jau siekia apie 90 mln. eurų.

Akivaizdu, kad Seimo Švietimo ir mokslo komiteto pirmininkui tautos deputato pozicija patiko, antraip negi jis siūlytų papildomus 73 mln. eurų kitąmet skirti švietimui?

O kur dar milijonai krašto keliams, šimtai tūkstančių gimnazijų stadionams, darželiams, mokyklų bendrabučiams, sporto kompleksų statyboms ar koplyčių tvarkymui?

Kiekvienas vienmandatėje apygardoje išrinktas Seimo narys (o jų yra per 70) turi savų geidavimų.

Ir visi jie trokšta įtikti savo apygardos rinkėjams, o tai yra normalu, nes, suprantama, Seime ponai norėtų atsidurti ir kitą kadenciją.

Ką jau kalbėti apie didžiųjų "banginių" – prezidentūros, Vyriausybės ar Lietuvos banko smulkiaburžuazinius piniginius poreikius?

Ir štai šiuo metu, kai dalijami valstybės pinigai, staiga parvežama garsioji bėglė. Atsitiktinumas? Vargu.

Tai ar mums taip jau visai ir nebėra vilties dėl doresnės valstybės?

Turbūt yra. Vienų godotinas, kitų nekenčiamas profesorius Vytautas Landsbergis, regis, dar tikintis mūsų nuvargintos tėvynės gražiu rytojumi, savo feisbuke be kita ko užrašė: "Viską nulems kantrybė. / Dar bus Lietuvos valstybė. / Rasis ji / iš padorumo griuvėsių. / Iš debesėlio dūmo / pasigėrėsiu."

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Asta--dura tu blakiu apgrauztom ausim

prie ko cia politikos variugu biudzeto milijonu dalybos ir Neringos Venskienes atgabenimas y lietuva ?? ir lansbirkiu vytulio prisikelimas y trecia diena is,,,debeselio dumo,,,,

kauniete

Gal zurnaliste ir teisi ,bet garliavos damos parvezimas ne galejo buti suderintas tik su seimo "vyrais"[[jeigu dar ne visi musu vyrai pedofilai ,kaip teigia parveztoji apie musu "virsunes],,tos asmenybes grazinimas derinamas su prokuraturos darbuotojais .. gal vis tik ----atsitiktinumas???

nukvakusios Astutes uzDyka pomergautines Godos

nuvargintos tevynes graziu rytojum, kury sukurpe Lansbirkiu vytulis su exs.KGBesnykku HUNTA, uzgrobes valdzzia lietuvoj ir kuria siuo metu pribaigineja su teisesmaukiniu korumpuotu kysininku mafija....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS