Aušrinė už Aušrinę | kl.lt

AUŠRINĖ UŽ AUŠRINĘ

Anglijos prostitučių kolektyvą papiktino antrasis karantinas, todėl esą neliko nieko kita, kaip tik paraginti Boriso Johnsono vyriausybę skirti paramą seksualinių paslaugų darbuotojoms pandemijos metu.

Kažin kaip į tokius vietos analogiško smulkiojo verslo atstovių raginimus reaguotų laikinasis premjeras Saulius Svernelis? O buvęs (ar tebesantis?) Seimo Kultūros komiteto pirmininkas? Tokius raginimus jie turbūt priimtų kaip dar vieną naujųjų valdančiųjų provokaciją.

Ar jie pajėgūs suprasti, kad merginos karantino metu yra priverstos rizikuoti savo sveikata ir dirbti arba likti kartu su savo šeimomis ir badauti?

Kai praėjusią kadenciją Liberalų frakcija siūlė Aušrinę Armonaitę į tuos pačius Seimo vicepirmininkus, kaip tada pasielgė valdantieji "valstiečiai"? Teisingai, taip pat, kaip ir naujoji dauguma dabar. Taigi, akis už akį, Aušrinė už Aušrinę.

Šis klausimas laikiniesiems prilygtų atentatui (o tai reiškia pasikėsinimą nužudyti aukštą valstybės pareigūną) ar mažų mažiausiai patyčių kultūros tąsą.

Ir taip jau naujoji dauguma tiesiog mėgaujasi savo jėgos persvara, tad, akivaizdu, kai kuriems nuo scenos nuėjusiems ar nueinantiems lyderiams gresia mažiausiai ketverių metų visų atmainų neurozės.

Jau pati pradžia nežadėjo nieko gera, kai į Seimo vicepirmininkus pasiūlyta "valstietė" Aušrinė Norkienė buvo atmesta.

Po Ramūno Karbauskio pasipiktinimo valdantysis liberalas Eugenijus Gentvilas subtiliai priminė apie lazdą su dviem galais, kurios modelis, be kita ko, sėkmingai taikytinas ir politikoje. Anot jo, dar ne taip seniai tas pats R.Karbauskis Liberalų sąjūdžiui nurodinėjo, kokios pavardės į vieną ar kitą postą Seime yra netinkamos.

Juk kai praėjusią kadenciją Liberalų frakcija siūlė Aušrinę Armonaitę į tuos pačius Seimo vicepirmininkus, kaip tada pasielgė valdantieji "valstiečiai"? Teisingai, taip pat, kaip ir naujoji dauguma dabar. Taigi, akis už akį, Aušrinė už Aušrinę.

Ir čia politinę vendetą išmintingiausiai turbūt būtų pabaigti. Bent jau taip norėtų rinkėjai, nes yra ir rimtesnių reikalų nei įsižeidę oponentai.

Pavyzdžiui, kaip atsakingai pasiruošti 2029 m. balandžio 13-ajai, kuri, žinoma, bus penktadienis. Tądien tikimasi prie Žemės kritiškai priartėsiančio asteroido Apophis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ka tu cia pusdurne Astute

kliedi???.....ar ir tau corona per smegeneles smoge....

Verygacare

Tikra tiesa. Karvauskis įsikibo žodžio "patyčios", it krentantysis nuo skardžio, kokio tigro pi m palo ir nebepaleidžia. Neabejojame, kad ir šis autorės tekstas bus pripažintas "patyčiomis". Nors dar iki Karvaukio buvo visokių poniučių, kurios kovojo su "Dviračio" patyčiomis. O kur dar kadaise jaunų ir energingų Ramanauskų Šapauskų projektai- Radio Šou, Orbita, Ragai. Taigi ten ne patyčios, o patyčių patyčios. Ir čia vien vietinė produkcija. O kaip galima pamiršti jaunimą žalojančius amėrykuonyškus išmįslus- Simpsonus, Šeimos bičą (Family Guy), Pietų Parką (South Park). Baisu, pasaulis sklidinas patyčių. Jų nėra tik Šiaurės Korėjoje ir Antarktidoje

SUSIJUSIOS NAUJIENOS