Biurų primatų balansai | kl.lt

BIURŲ PRIMATŲ BALANSAI

Lietuvos padebesiai – pilni beprotiškų skrydžių. Pradėjo lyti, lietuviai paskelbė hidrologinę sausrą. Paradoksai arba tiesiog juodas absurdas nuolat pulsuoja šalia mūsų.

Va, nusiperka mūsų valdžia sistemą MIGRIS trečiųjų šalių migrantams registruoti, o ji, še tau, neveikia. Kiek ten mes pasižadėjome priimti tų pabėgėlių? Du šimtus? Na, o sistemą reikia pirkti už milijoną, nerašinėsi juk sirų pavardžių ant lapo ranka, kaip glušas.

Dar viskas tampa barokiškai iškiliau, kai pasidomi elektroninio recepto reikalais. Ten ištaškyta jau dešimtys milijonų, tačiau sistema, jei tikėsime nesibaigiančiais žmonių skundais, irgi elgiasi tarsi iš durnyno pabėgęs pacientas.

Naujausias valdžios šedevras – už mūsų pinigus nupirktas asfalto kokybei tirti skirtas specialus autobusiukas. Tas per lietų taip pat neveikia, bet sėkmingai parodė, kad pusė regioninių Lietuvos kelių nekokybiški.

Tai bent atradimas, tiesiog neįtikima!

Tik ar tam reikėjo pirkti 800 tūkst. eurų kainuojantį autobusą, jei šią "sensacingą naujieną" ir taip seniai žino kiekvienas Lietuvos vairuotojas? Pasižiūrėkite į Palangą iš Klaipėdos vedantį kelią, sužinosite, kad šalį daugybę metų valdo degradavę asmenys.

Ką ten tirti, jei ir taip aišku, kad beveik visą Lietuvą reikia perasfaltuoti ir išasfaltuoti. Protingi žmonės tuos 800 tūkstančių būtų skyrę kelių remontui, o šitie juos ištaškė autobusiukui. Galės dabar važiuoti į ekskursijas. Ką juo matuos, gal dar vieną šalies gėdą – žvyrkelius? Juk plika ponulio akis pati niekaip nemato, kad žvyrkeliai neasfaltuoti.

Tik kas jiems, nomenklatūros pitekantropams, valdiškos lėšos? Niekas! Senutei 200 eurų – didžiausias pinigas. Tiems biurų primatams ir ta senutė, ir ta kupiūra – tuščia vieta, nes jie įpratę "mąstyti valstybiškai". Štai ir nuomojasi valstybinės įmonės vadovas naują "Volvo" su perforuota oda poniškiems sėdmenims pravėdinti. Pavažinėjo trejus metus už bemaž 40 tūkst. valdiškų eurų ir nieko – nei pinigų, nei mašinos. Tai bent "valstybinis mąstymas".

Gairės: MIGRIS, valdžia, pinigai
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

kauniete-suvalkiete

O,ne. Ne Lietuvos visuomenes renka tuos valstybeje uzsiveisiancius trandis;zmones Lietuvos renka,kaip zinoma prezidenta,o ten viduje "trandys" tarp saves pasidalina-padalina "postus" pagal tevyste ,brolyste,,,bet

Nezabitauskas

Ačiū, "zemevaiksta", už dėmesį mano kukliai personai. Deja, ką rinkti į valdžią, nežinau. Bet ir kiti nežino. Ir apskritai, mūsų rinkimai remiasi ne rinkėjų žiniomis, o nuomonėmis. Per rinkimų agitaciją pasidarbuos nuomonių formuotojai - ką mums įpirš, tą ir išrinksim.

Dziedux

Atrodo kad biškį niekus paistai, Sauliuk.Tas autobusiukas gal ir vertas tų pinigų, bet kaip patinka susisiekimo ministras kuris dejuoja kaip yra blogai jo valdose ir nieko nedaro. Įsvaizduok redaktorių, kuris rauda savo leidinyje - ,,vaje, vaje na koks šlamštas tas mano laikraštis, koks siaubas..."
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS