Į nežinią – mušant būgnelį | kl.lt

Į NEŽINIĄ – MUŠANT BŪGNELĮ

Valdžios bordelis ir vėl nokautavo savo atsainumu. Vagys pernai nukosėjo 20 vagonų apsaugos priemonių už 912 tūkst. eurų. Nepraeina nė pusmetis, ir sveikatos apsaugos ministras, aidint fanfaroms, kreipiasi į prokuratūrą.

Na, geriau vėliau negu niekada. Tik jei iš tiesų kažkas taip galvijiškai apsivogė, tai jau seniai visą gėrį spėjo išvežti į Burundį, parduoti ir net išleisti pinigus. Šiaip sveikas protas prikaišiotų, kad į teisėsaugą reikėjo kreiptis ne dabar, o bent jau prieš tris mėnesius. Tačiau nomenklatūros plušėjimo tempai kažkodėl visada veikia vagių naudai.

Vėjarodes laukuose sukinėjanti mūsų valdžia dabar laužo viršugalvį, iš kur paimti pinigų, nes ekonominė situacija tapo išties bauginanti: vėl išpampo paskolomis pūstas NT burbulas, išlaikytinių – kasdien vis daugiau, artėja bankrotų Armagedonas, o už nugaros žiaukčioja milijardinė skylė biudžete. O čia dar laisvieji radikalai aktyvuojasi į maišto gaivalą, nes valdančiųjų palaida bala prisipezėjo apie vaivorykštines santuokas, lyties protezavimą ir pensiją nuo 72 metų. Žodžiu, laba diena.

Taršiausios dyzelinės mašinos savininkas turės pakloti 2 160 eurų. Žmonės, ar suvokiate? Ne 200 ir ne 400, o 2 160!

Ką šiuo metu daro nusireitingavusi Vyriausybė? Veisia biurokratų etatus ir audžia ortopedines svajas, kaip atimti iš tų, kurie dar ką nors turi. Štai įtartinos namo statybos su draugeliu, žiniasklaidos namudininku, istorijoje besigaluojantis aplinkos ministras tautai vėl džiūgauja, koks mielas bus naujas automobilių taršos mokestis. Padrikos laidų vedėjos S.Gentvilo klausinėja apie viską, tik ne apie tai, kiek realiai žmonėms teks mokėti jau kitais metais.

O valdančiųjų užmojai pakerta galūnes. Taršiausios dyzelinės mašinos savininkas turės pakloti 2 160 eurų. Žmonės, ar suvokiate? Ne 200 ir ne 400, o 2 160! Važiuokite autobusu, liepia S.Gentvilas, kurio ministerija pati limuzinų neatsisako ir dar įveisia ketvirtą viceministro etatą, kuriam irgi reikia ir tarnybinio transporto, ir vairuotojo, ir benzino su tepalais.

Na, jei ši vis nesunokstanti Vyriausybė tokiu ritmu skardinį būgnelį daužys ir toliau, pati persišaus ne tik kojas, bet ir gaktą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

pociui

kremliaus ruporas prabilo

>

Kas dien,sukius su ranku pamojavimais, skelia "laisvi" liberastai.-atimti ir pasidalinti.Jie,vis dar "marse"(buna matomi).Pamenu, mieste,buvo toks "kariskis",katras miesto centre garsiai vadovavo,davinejo komandas,buvo matomas ir girdimas.... Bet Seime-ministru kabinete,ne "vienas toks "kariskis"", "jie" ne tik rekia,bet jau ir .. . !?(noriu "pirkti" ozka,bet neturiu galimybes,bet noriu .... ) ?

to klausimelis

paperdei ir apsidairei ar visi užuodė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS