Jau aušta komunizmo aušra | kl.lt

JAU AUŠTA KOMUNIZMO AUŠRA

Lietuvoje prasideda komunizmas. Šia proga Seimas ir Vyriausybė galėtų nukabinti trispalvę ir išsikelti tą raudoną su pjautuvu ir kūju, kurią taip mėgo bolševikai. Kaip parašyta mokslinio komunizmo vadovėlyje: "Kiekvienam pagal poreikius."

Žodžiu, pasiskolino valdžia pinigų ir dabar farširuos tautą tais 180 mln. eurų. Gaus net milijonieriai. Ir girtuokliai gaus, ir valkatos. Ko nepadarysi, kai nori su visais apatiniais nupirkti rinkėją?

Tik kokio grybo laukia STT, Ekonominė policija ir FNTT? Juk tai atviras papirkinėjimas ir svetimo turto – valstybės pinigų – iššvaistymas itin dideliu mastu su itin sunkiomis pasekmėmis. Gi pinigai skolinti valstybės vardu iš užsienio bankų.

Išdalys po 200, o paskui nuo tų pačių žmonių nulups dešimteriopai, nes šiųmečiame biudžete jau žiojėja 830 milijonų pragaištis, o ir palūkanas už skolintus milijardus reikės mokėti.

Iš kur valdžia gaus pinigų?

Na, čia daug fantazijos nereikia, juk ant biurokratų pečių – galvos, ne protezai. Štai sakė tautai, kad mašinų registracijos didžiausias mokestis bus 540 eurų? Sakė. Tačiau po šito reikalo biurokratinio apdorojimo paaiškėjo, kad mokestis – gerokai didesnis ir maksimalus yra ne 540, o 760 eurų. Ačiū partijai, tėvynei už taloną patalynei!

Jau dabar valdžios ponuliai aktyviai kurpia planus naujų mokesčių įvedimui. Štai jums, gerbiami rinkėjai, ir 200 eurų dovanėlių pagirios!

Tai toli gražu dar ne viskas, tikrieji džiaugsmai laukia ateityje, po rinkimų. Praėjusią savaitę ekonomikos ir inovacijų viceministrė J.Rojaka išsidavė – jau dabar valdžios ponuliai aktyviai kurpia planus naujų mokesčių įvedimui. Štai jums, gerbiami rinkėjai, ir 200 eurų dovanėlių pagirios! Galvojama plėsti "žaliuosius" mokesčius, apmokestinti plastiką ir, suprantama, tų pačių rinkėjų automobilius. Juk ne taip seniai išlindo yla iš maišo, kai paaiškėjo, jog po poros metų taršos rinkliavą reikės mokėti ne tik registruojant mašiną, bet ir kasmet.

Planai jau nuausti valstybiniam bankui, kuris veikiausiai ir rinks tuos mokesčius. Kalbama, kad ir etatai jame giminaičiams, artimiesiems bei šiaip reikalingiems žmonėms išdalyti. Bankas juk valdiškas, kai kam bus gera jame gyventi. Tegyvuoja K.Marxas, Kominternas, pusdurnių valdžia ir idiotizmas, valio, draugai!

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

liudni laikai

Wau faktai!.Pocius --nemirtingas,,Bet labai pasigendam KD GRANTO-K.Navako Tai du idomiausi "k.Dienos "zurnalistai

Ura tovar išči

Pabaigai dar galėjo parašyt Vasiliausko mėnesinį atlyginimą.

Darius

Nesuprantu, o kur tie 5 mlrd gauti del karantino nemokamai, gal juos pasisavino, o dabar pakisa kaip paskolos pinigus (jeigu valstybe gavo nemokamai, tai grazinti nereikes)?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS