Mes jiems rūpime? | kl.lt

MES JIEMS RŪPIME?

Ministras R. Sinkevičius po mėnesio vadovavimo kažkokiai ten mistinei ministerijai ūmai pavargo ir pasiėmė penkių dienų atostogas, o tai valstybiniame sektoriuje yra normalu ir net pagirtina.

"Paprašė ne 5 savaičių, o 5 dienų", – suskubo pažymėti jo patarėja viešiesiems ryšiams.

Tačiau, pasirodo, Merfio dėsnis (tinka bet kuris, nes visi jie – nieko gero) galioja ir ministrams, ne tik paprastiems mirtingiesiems.

Ir tai jau antras atvejis iš eilės per pastarąją savaitę, kai Vyriausybės portfelių kilnotojams nepavyksta ramiai atostogauti.

Karantino ministrui (čia tas, kuris atostogauja 5 savaites) poilsį apkartino STT agentams įkliuvęs toks "jaunas veržlus žmogus", kuris įsivėlė į 5 mln. eurų vertės reagentų pirkimų kebeknę.

Tik premjero S.Skvernelio atostogos kol kas sėkmingos – ir jubiliejų gražiai atšventė, ir po jo gatvę Vilniaus rajone vėl dūzgia traktoriukai.

O karantino ministro kolegai kuklų 5 dienų poilsį su šeima sutrukdė kažkoks dėl liūties trūkęs vamzdis Registrų centro serverinėje, mat nesuvaldytos srovės visiškai pakirto e. sveikatos sistemos veiklą, kuri ir taip vilkosi it raišas barsukas.

Ir šiuo atveju net Prezidentui G. Nausėdai išseko kantrybė, jis atostogaujantį ministrą (tą, kur ilsėjosi 5 dienas) paragino nedelsiant grįžti į darbą.

Šalies vadovas pabrėžė, kad "žmonės iš savo kišenės neturi mokėti už tai, kad valstybė nesusitvarko".

Tik premjero S. Skvernelio atostogos kol kas sėkmingos – ir jubiliejų gražiai atšventė, ir po jo gatvę Vilniaus rajone vėl dūzgia traktoriukai – toliau tęsiamas daug triukšmo sukėlusio kelio tvarkymas.

Tik panašu, kad premjerui grįžus į darbą visiems vėl teks veidą dengti kaukėmis. Taip nusprendė neatostogaujantys jo ministrai.

Sako, COVID-19 grįžta su trenksmu. Tarsi jis buvo kažkur išėjęs. Bet visas šis priverstinis kaukių dėvėjimas, ypač rinkimų išvakarėse, įgauna kažkokį negerą diktato prieskonį.

Save ir kitus gerbiantys bei saugantys asmenys net po karantino sambūriuose kaukes dėvėjo ir be valdžios paraginimo, kuris dabar tvoskia ne kuo kitu – tik apsimestiniu priešrinkiminiu rūpesčiu "savo piliečiais".

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Persidirbėliai

Net pagailo dabartinių valdančiųjų.Tokie jie pervargę,kad prireikė visai viršūnėlei iš karto imtis būtinų atostogų.Ir kur jie taip pervargo užsidarę kabinetuose ir neaišku,ką ten nuveikę?Dar taip nebūdavo,kad iš karto visas tuntas pultų atostogauti.Matyt,rinkimams kaupė jėgas.

Rinkėjas

Politiniai lavonėliai.Ne atostogauti reikia - ieškokit šiltos vietelės dirbti nuo spalio vidurio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS