Mieli ubagai, būkite patriotai! | kl.lt

MIELI UBAGAI, BŪKITE PATRIOTAI!

Prie prezidentūros susirinkusio pensininkų mitingo atgarsis nė iš tolo neprilygo tam, kurį surengė laikinai einantysis genijaus pareigas. Matyt, senoliai neturėjo tokio uolaus dešiniarankio prodiuserio, todėl jų godos iškart liko užmarštyje. Pasiskundė vieni kitiems tie 150 žmonių iš 350 tūkstančių skurstančiųjų, pasiguodė, ir vėl šalyje spengia sakrali ramybė.

Kam, sakykite, be pačių pensininkų rūpi jų buitis ir kasdienybė? Gal tiems į Seimą važinėjantiems veidams iš leksusų? Arba melsvamarškiniams ministerijų frantams, gaunantiems po du tūkstančius už gražius dantis ir niekam nereikalingų kanceliarinių koncepcijų rutuliojimą? O gal tiems politologams ir ekspertams, pliurpiantiems niekus, ir už tai ilgais išpuoselėtais pederasto pirščiukais vis paimantiems biudžeto pinigų iš bankomato?

Net S.Skvernelis neištrivojo ir už sunkų kasdienį rinkimų laukimo darbą gaudavo po 1,7 tūkst. per mėnesį. Ką darysi, kai paskolų turi, o užsiėmimo lyg ir jokio?

Dar kai kas totaliai uždraudė kalbėti apie tai, kad egzaltuotas kazarminis mojavimas auksiniais samčiais numaus paskutines kelnes nuo kūno. Kaipgi kitaip: saldafoninė ideologija ir "valstybinis požiūris" juk istoriškai svarbesnis už patį žmogų: "Mieli ubagai, būkite pagaliau patriotai!"

Tik va, ne visi piliečiai yra tokie jau nesvarbūs statistikos vienetai. Net ir pagyvenę jie vis dar būtų linkę būti žmonėmis, o ne nuskurdusiais jiems prilipdytų politinių šūkių anonimais.

Galima kalbėti, ką nori, tačiau likimo valiai palikę senolius valstybinio sektoriaus ideologai bus verti pasmerkimo tol, kol mūsų pensininkams giedos baltojo nieko dainelę. Girdime ją jau dešimtmečius, o padėtis vis nesikeičia. Kiek žmones galima laikyti plepalų ir negebėjimo keisti situacijos įkaitais? Pažadų dieta įkyrėjo, reikia tikrų permainų, o ne parlamentinio sėdmenų kasymosi.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

to anonimas

O tu šūdinas buvęs partsekretoriau - ko tu n...čia vargsti Lietuvoje? Čemodan-vokzal- putlerstan. O ten tai gausi bent pensiją. Personalinę! KGB!

Anonimas

Pakarti visa Washingtono demokratu gauja su Trampu priesakyje tai pensijos Lietuvoje pakiltu pora simtu Eur. Suryja NATO banditai didele dali biudzeto. + dar isvagia partines gaujos. Be situ banditu gyventumem kaip TSKP partiniai sekretoriai Tarybu Sajungoje. Ech ,,,,

Geriausia išeitis iš padėties

Pakarti rusų mafijos bosą Putiną ir visą jo gaują. Dėl jo banditų agresyvių veiksmų kaimynų atžvilgiu tenka stiprinti šalies gynybą, mažinant lėšas skirtas Lietuvos žmonių gerbūviui užtikrinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS