Ministras ant kupranugario | kl.lt

MINISTRAS ANT KUPRANUGARIO

Valdžios vyrų talentai vis pradžiugina rinkėjų širdis. Štai stojiškasis Seimo pirmininkas V.Pranckietis, pasirodo, moka groti fortepijonu. Tas paaiškėjo Raudondvaryje per susitikimą su gyventojais. O susisiekimo ministras J.Narkevičius turbūt jau išmoko pažaboti kupranugarį.

Ši transporto priemonė Lietuvoje dar nėra itin populiari, tiesą sakant, netgi visai nepopuliari, bet, visai tikėtina, kad bus.

Kupranugarių naudą ministras išvydo Abu Dabyje, atstovaudamas šaliai pasauliniame kelių kongrese, kur siekta "pristatyti Lietuvos patirtį panaudojant naująsias technologijas kelių priežiūros organizavime ministrų diskusijoje, aptarti galimą Lietuvos ir JAE bendradarbiavimą transporto ir logistikos srityse".

Vis dėlto šioje darbinėje keturių dienų viešnagėje ponas Jaroslavas atliko tik nebyliosios gulbės vaidmenį.

Ministras angliškai moka lygiai tiek, kiek ir arabiškai, todėl scenoje pasirodyti jam lyg ir nebuvo prasmės.

Tad renginio organizatoriai ir keli tūkstančiai susirinkusiųjų mūsų Vyriausybės genijaus pranešimo taip ir neišgirdo, nes ministras angliškai moka lygiai tiek, kiek ir arabiškai, todėl scenoje pasirodyti jam lyg ir nebuvo prasmės.

Tuo metu ponas ministras esą bendravęs su šeichu. Ir tuo turbūt reikėtų tikėti, nes ministerijos puslapyje yra kažkokį pokalbį su kronprincu liudijanti nuotrauka.

Ką dar ministras veikė, kai nebuvo forumo salėje tarp pasaulio kelininkų? Visai galimas dalykas, kad jodinėjo kupranugariu po dykumą, o tai Lietuvoje yra reta pramoga.

Dar ponas ministras prabangiai vakarieniavo Abu Dabio restorane, kaip paaiškėjo, už Lietuvos automobilių kelių direkcijos pinigus, nors turėjo tam skirtus komandiruotpinigius.

Nei daug, nei mažai, trijų asmenų vizitas į JAE Lietuvos iždui kainavo 4 236 eurus. Beje, ankstesnis ministras premjero prašymu vengti egzotinių kelionių į šį forumą nevažiuodavo.

Reziumė: reikia tikėtis, kad nepigi J.Narkevičiaus išvyka į Emyratus turbūt buvo ne ką mažiau naudinga valstybei nei jo partijos kolegės R.Tamašunienės vizitas į Okeanijos apaštališkojo gailestingumo konferenciją Australijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Darbo Veteranas

Maskvos laikais prie rublio tai didesni komunistai mėgo specparduotuves ir privilegijas . Gal ši profesionalų , atsiprašant , dvejukė yra iš komunistų šeimų ?

na ..nuvyko y ta susirinkima ,na uzvalge

restorane [jeigu kiti sumokejo] ..ko cia purkstaujat , taigi ne prisiputes valkiojosi gelezinkelio stoty ,kaip konservatorius visa savaite kol parveze atgalios gydyt....cia matomai Astai Dykavai tarpviete panizo is pavydo ,kad ne ja paSIUNTE y emiratus...pasizmonet ir ant arabisku asilu pajodinet uz DYKA

lkauniete

[[cha cha cha!! man patiko JUSU jumoras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS