Naktinis gyvenimas – žavintis | kl.lt

NAKTINIS GYVENIMAS – ŽAVINTIS

Kelios dešimtys uostamiesčio gatvėse įsikūrusių barų ir naktinių klubų savaitgaliais plačiai atveria duris pasitikdami naktinio gyvenimo išsiilgusius klaipėdiečius ir miesto svečius.

Prie "karščiausių taškų" po vidurnakčio nusidriekusios eilės byloja, jog naktinė Klaipėda nemiega ir net nežada nusileisti vasaros pramogų sostine karūnuojamai Palangai.

Vilniečiai, dėl įsimintinų savaitgalių pasiryžę įveikti nemenką atstumą, yra įsitikinę – kai paryčiais didžiuosiuose Lietuvos miestuose šokių aikštelės ištuštėja, Klaipėdoje šėlsmas tik įgauna pagreitį.

Nors populiariausi miesto naktiniai klubai įspėja, kad jaunesniems nei dvidešimt vienerių metų lankytojams čia – ne vieta, akivaizdu, jog moteriškos lyties atstovėms jokie amžiaus cenzai negalioja.

Vaikinams, norintiems patekti vidun, tenka pasistengti kiek labiau: avalynė – svarbiausias kriterijus, nulemiantis vakaro baigtį. Sportiniai bateliai užtikrina mandagų apsaugos darbuotojų pasiūlymą pasitraukti nuo durų ir negaišti laiko, o štai balti marškiniai garantuoja bilietą į sėkmę.

"Klubinėtojai" – mandagūs ir tarpusavyje nesipyksta, o jei konfliktų vis dėlto iškyla, juos aiškinasi už klubo ribų.

Kiek labiau stebina atsipalaidavusių lankytojų siekiai. Bestovint eilėje link tualeto galima sulaukti pasiūlymų paragauti ne tik kokteilių, bet išbandyti ir kitų, draudžiamų bei netoleruojamų svaigalų.

Aišku viena, savaitgalio naktimis uostamiestyje gyvenimas verda, perpildytos šokių aikštelės vilioja populiaria muzika, barmenai – spalvotais kokteiliais, tačiau įsisukant į nepamirštamų linksmybių sūkurį svarbiausia įsitikinti, kad blaivus protas nepasiliko už naktinio klubo sienų.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Emigrante

Dziaugiuosi,kad Klaipedieciai nepamete gyvenimo dziaugsmo !! Mes jaunysteje taip pat daug shokome Klaipedoj

Lenonas

Durnesnio straipsnio nesu skaitęs. Toks įspūdis, kad jį parašė visška kvailė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS