Politika – it „Maisto bankas“ | kl.lt

POLITIKA – IT „MAISTO BANKAS“

Pašalpų dalijimo ir apsimestinės atjautos politiką, taip išsikerojusią Lietuvoje, jau vainikuoja nauji-seni socialiniai portretai. Štai pagiringa boba socialiniame būste ant palangės kūrena laužą ir šildosi "sosiską". Į klausimą, ar neužsidegs, moteriškė išrėžia: "Po...ui man ta palangė."

Na, taip, juk nei palangė, nei butas ne jos, – būstas tai socialinis. Kitaip tariant, gautas už dyką – drenk kiek nori, jo nereikėjo, nereikia ir niekada nereikės užsidirbti kruvinu darbu. Todėl ir elektra tame liepsnojančio grilio urve išjungta, nes niekas net nesiruošia už ją mokėti – "butas juk valdiškas!"

Klaikiausia, kad tokių socialinių būstų šalyje yra tūkstančiai. Net daugiabučiai namai veltėdžiams statomi už biudžeto pinigus, nes mūsų socialinė politika jau seniai išsigimė į nesibaigiančią "Maisto banko" akciją.

Klaikiausia, kad socialinių būstų šalyje yra tūkstančiai. Net daugiabučiai namai veltėdžiams statomi už biudžeto pinigus, nes mūsų socialinė politika jau seniai išsigimė į nesibaigiančią "Maisto banko" akciją.

O ką? Gauni būstą, gauni pašalpą, iš to paties mitybos banko atneša kruopų ir "sosiskų". Tai ko negyventi velkant tuščius bambalius į "skupkę"? O jei dar esi nusipelnęs reprodukcijos paršas, tai išvis pernakt skambantis rojus!

Kam, sakykite, kiekvieną mėnesį iš biudžeto reikia visiems mokėti tuos vaiko pinigus? Kad atmatos sparčiau sanguliautų, nes Lietuvoje žiovauja demografinė veisimosi duobė.

Pažiūrėkite, koks kontingentas paštų skyriuose prie langelių rikiuojasi pašalpų dieną. Valkatos, alimentų nemokantys išsigimėliai, smurtautojai ir bambalio formos veidai, pervargę nuo "narzano". Ar šitiems tikrai reikia duoti butus, pašalpas ir į juos orientuoti šalies socialinę politiką, kaip yra dabar?

Nejaugi politikai yra tokie nugeibę, jog vis dar mano, kad šitie atmatos balsuos už juos? Šūdą! Gerbiami politikieriai, patyrinėkite, kiek šitų pašalpinių-labdarinių ateina prie balsadėžių rinkimų dieną. Jiems nėra kada balsuoti, nes tądien jie geria, mušasi ir sėklinasi.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

tomas

Darbas turi būti PRIVALOMAS visiems, išskyrus 100 proc. neįgaliuosius. ,,Kas nedirba, mielas vaike, tam ir duonos duot nereikia" Piktybiškai vengiančius dirbti teisti kaip veltėdžius ir priverstinai įdarbinti. Reikia rimtai galvoti apie Sunkiųjų Darbų kalėjimų įteisinimą ir atnaujinimą. Dabar gi priviso niekadėjų, baisesnių ir už koronovirusą.

Anonimas

vau,ziauru;;bet tai tiesa ,nesvari tiesa.

ne visi is karto prarado sazine nuejo ,vogt plest,

laizyt subine ,kad isgyventu ir ponais taptu ....vieni bande kabintis y gyvenima vienaip antri kitaip, vieni pabego is bordelio,kiti nusirideno y dugna ...kieno sazine svaresne tie neisgyveno..... ant siu zmogeliu dabar spjaudo tie kurie juos apiplese....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS