Stabdykite laidotuvių procesiją | kl.lt

STABDYKITE LAIDOTUVIŲ PROCESIJĄ

Į paskutinę kovą pakilę kosmoso ir gyvosios gamtos atstovai nustatė: lietuviams iškilo mirtina grėsmė, nes jokio COVID-19 nėra, pandemija surežisuota, skiepai nereikalingi. Dar kad 5G ryšys naikina gyvastį, kad ant galvų iš lėktuvų purškiamos aliuminio dulkės, o valstybinė kalba naikinama, mat naujas Seimas leis rašyti pavardes ne tik lietuviškai.

Tačiau didžiausias pusiaugalvio skausmas šiai faunai – prievartinis "nuo jokių virusų nesaugančių" kaukių nešiojimas.

Va, čia tai jau viskas, vaizdžiai tariant, "vsio", tetulė Vamzdiec! Gi kaukės atima galimybę kvėpuoti. Tai jau visai krematoriumas ir kolumbariumas kartu paėmus!

Į automobilius sulindę tikrosios tiesos apaštalai protestuodami ėmė važinėti prieš eismą ir veržėsi į ligonines inspektuoti, kas ten apgaudinėja tautą, nes jokių koronavirusu apsikrėtusiųjų apskritai nėra.

Kosmoso ir gyvosios gamtos atstovai nustatė: lietuviams iškilo mirtina grėsmė, nes jokio COVID-19 nėra, pandemija surežisuota, skiepai nereikalingi. Dar kad 5G ryšys naikina gyvastį, kad ant galvų iš lėktuvų purškiamos aliuminio dalelės, o valstybinė kalba naikinama.

Vienas naujosios ufonautikos asas net į teismą, kur turėjo būti baudžiamas už kaukės nenešiojimą, vėl atėjo atviru tautai veidu. Kilusi sumaištis jam suteikė galimybę prie teismo durų pamitinguoti apie tai, kad Lietuvos Vyriausybė yra nelegali. Žodžiu, prie ruso buvo geriau, per amžių amžius, amen.

Kas bus toliau? Na, gal įrodys tautai, kad praustis, kaip tarybiniais laikais, reikia sykį per savaitę, rankų išvis neverta plauti, o "triusikus" keisti pakanka kartą per mėnesį. Ir tualetinio popieriaus nereikia, nes jis kenkia sveikatai. Būtina tik vartoti gydomąjį grybą iš trilitrinio, vakarais uostyti česnakus ir kasdien gerti drignių nuovirą – būsite sveiki, kaip raudonas šakniavaisis.

Juk tiesioginį ryšį su kosmosu turinti fauna viską geriau žino už gydytojus, epidemiologus ir kitus profesionalus, kurie imasi už galvų, regėdami šitą legendinio dispanserio šou.

O kas ten tada šimtais merdi ligoninėse? Ką jūs, jokio viruso nėra, čia sąmokslas, apsimetinėjimas ir žmonių mulkinimas.

Gerbiami ufonautikos žinovai, sustabdykite laidotuvių procesiją ir pasiūlykite jos dalyviams neapsimetinėti, nes nuo "koronos" niekas nemiršta. Gal pavyks išnešti sveiką žinduolio kailį.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Heil Wenzkiene !

Žemė yra plokščia . Brolelis Mėnulis irgi . Ir net pusbrolis Saturnas ! Taigi knygon nuotraukon paveizėkit . O prie rublio mums buvo geriau . Gi prostata nedidėjo , makštis nesausėjo , atmintis nesilpnėjo , sąnariukai NEgirgždėjo .

to Ruta

Čia kas pasiūlė JAV ar LT vyriausybė? Kur mirė senolis JAV ar LT?

Ruta

Gal ir būtų teisus autorius, jei būtų teisus. JAV gyvenantiems giminaičiams, numirus jų senam tėvui, ligoninė paprašė pasirašyti diagnozę, kad mirė nuo Covido, nors senolis ~10 metų sirgo vėžiu ir turėjo bukietą kitų ligų. Mainais į ausį pasiūlė 6 k ir laidojimo išlaidas. Kaip jūs manote, ar buvo priimtas šis pasiūlymas? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS