Šūviai dievui į palanges | kl.lt

ŠŪVIAI DIEVUI Į PALANGES

Na, ką, gerbiami pensininkai ir dirbantieji, vėl teks veržtis diržus. Kam – ant pilvo, o kam – ant kaklo. Šį sykį viešieji finansai plauks ne tiesiogiai haubicoms ir "barabanams", o "skolos aptarnavimui". Valdžia skolinsis 30 mln. eurų, nes auksiniams.

Tik ką žliaugė pagyros apie biudžeto perviršius, o dabar vėl paaiškėjo, kad karalius, pardon, feldmaršalas – nuogas. Beveik be "triusikų". Tie skolinti 30 milijonų ir aprengs, ir į rankas tauraus metalo samtį įbes. Įsivyraus laimė ir prasmė.

Šįsyk, tiesa, samdyti influenceriai pasistengė: tautai buvo pranešta, kad už skolintus pinigus bus perkami sraigtasparniai gelbėtojams, dar šis bei tas, kas gali praversti ir visiems žmonėms.

Tačiau tokia sklaidos išmonė čia panaudota tik tam, kad piliečiai taip labai nesipiktintų, jog pinigai, ir dar skolinti, mėtomi beprasmiškiems reikalams. Juk matėme, kokius indus ir už kiek pirko "kazarmų" virtuvėms. Valdžios ponuliai jau nutuokia, kad beveik peržengta žmonių kantrybės riba, matant visas tas apgailėtinas valstybės valdymo nesąmones.

Tiesa, o kaip ten profesionali Lietuvos kariuomenė? Ar dar gyva, ar jau ATA?

Įdomu ir tai, kaip rekrūto lažą baigę ir į užsienį išvykę darbuotis šauktiniai prireikus bus skubiai iškviesti ginti Tėvynę? Matyt, dievui į langus šaudys iš Anglijos ir Norvegijos fabrikų.

O gal pagaliau reikėtų išsiaiškinti: ar čia ne tituluotų Rusijos agentų išmislas buvo įvesti Lietuvoje privalomąją karo tarnybą?

Nomenklatūrai vis dar sunku suvokti, kad valstybę labiausiai stiprina ne "barabanų" skaičius, o racionalus viešųjų finansų skirstymas, oriai gyvenantys senjorai, už vakarietišką algą dirbantys paprasti žmonės, reemigracija ir solidūs įstatymai, kurių negali tūkstančius kartų kaitalioti kiekvienas Seimo pusgalvis.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anonimas

Pocius įsivaizduoja, kad gyvenama kažkur Atlanto vidury vienišoje saloje, taigi kariuomenės mums nereikia, nes ruskiai nepuls. Kol kas. Na, kai užkariaus visą pasaulį (tai nudvėsusios žiurkės svajonė), tai žiūrėk ir iki mūsų salelės "dasikas" Ar tu, Pociau, iš tikrųjų toks naivus, ar tik apsimeti, o iš tikrųjų tai būtent kremlius tave pasamdė. kad niekintum Lietuvos kariuomenę. Tokie dalykai neatleistini.

Chi chi chi

Šūviai dievui į palanges, o Pocius jau varo į kelnes.

Mulkių mulkintojas

Taigi,reikia-ir skolinamės savo šalies gynybai.Niekas už nieką dykai neduoda.O tas Pacukas,ar Pociukas, visada nesubrendėliams smegenis muilina.Nemanykit,kad jis iš kvailumo nesuvokia,kas yra šalies gynyba.Tai patyręs ir apmokytas kvailių mulkintojas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS