Už gerus darbus | kl.lt

UŽ GERUS DARBUS

Retkarčiais pakeisti vieną kitą ministrą labai sveika. Aišku, Vyriausybei nuo to nei šilta, nei šalta, kaip dirbo, taip ir dirbs. Nuo ministrų Lietuvoje visiškai niekas nepriklauso. Jei užkulisiuose bus nuspręsta, kokias valstybės įmones – partijų bičiulių šėryklas optimizuoti, skaidyti ar keletą po vienu stogu sukišti, taip ir atsitiks. Nesvarbu, ar ministras bus Masiulis, ar Petraitis, ar Jonaitis, ar Misiūnas, ar net prezidentinių kalbų rašymo profesionalas žemės ūkio ministras.

Pakeisti ministrus sveika ir ne Seimui, kuris net parlamento pirmininko užsigeidęs nepakeičia. Sveikiausi pokyčiai visuomenei.

Tą Roką Masiulį iš susisiekimo ministrų tikrai reikėjo atleisti. Senąją "Lietuvos geležinkelių" gvardiją išvaikė, naująją subūrė. Per plonus Lietuvos asfaltus nutiesusius kelininkus pričiupo. Iš Registrų centro beveik veltui duomenis imdavusius veikėjus į dienos šviesą išvilko. R.Masiulį būtina atleisti, nes tuoj mokesčių mokėtojų kraują siurbiančiose draugų ir giminių įmonėse neliks akmens ant akmens.

Politinės arenos žiūrovai šias dramas matė. Per rimta. Visi laukė muilo operos. Pagaliau! Ėmus vyti lauk R.Masiulį išgirdome tai, ką ir taip žinojome. Politinius reikalus šalyje tvarko Seimo Kultūros komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis. Tai jis, pasak susisiekimo ministro, deja, jau buvusio, surengė keršto akciją. Už Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direktoriaus Arvydo Vaitkaus, deja, irgi buvusio, pašalinimą. Dantis – už dantį. Kai ilgiau pasitranko valdantieji politikai profesionalų ringe, lieka be dantų. Tada arenon metas šviežioms jėgoms.

Žinojome, kad Lietuvoje teismai teisia ir už gerus darbus. Visiškai suprantama, ministrai irgi atleidžiami ne už blogus. Juk tą patį R.Masiulį būtų atleidę, kai vadovavo "Klaipėdos naftai", Energetikos ministerijai. Už suskystintųjų dujų terminalą, už keliskart permokėtą plaukiantį dujų balioną "Independence". Kai laiku neatleidžia už blogus darbus, ateina metas – už gerus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Gėda kaunadieniui

zdramio propaganda laabai panaši į kremliaus trolių.

Šiaip

Šiaip, ar neatrodo kad metas pareikalauti tiesos, kaip tai daroma civilizuotai, ne ukrainietiškai, dalinkitės mintimis vergai nužemintieji

SUSIJUSIOS NAUJIENOS