Viešųjų ryšių pamoka | kl.lt

VIEŠŲJŲ RYŠIŲ PAMOKA

Mūsų žavusis bėgikas su liūtais Jurijus V. (tą nenuginčijamai pripažino Tel Avivo gatvės apklausa), kaip paaiškėjo, tik per A.Giržado plauką nepakliuvo į "Eurovizijos" finalą. Tokie dalykai visada apmaudūs, juolab patys kažką pakeisti neturime valios ir jokių galimybių.

Dar apmaudžiau, kad po šios pavasarinės dainų šventės Izraelyje pasitvirtino senas žinojimas, jog karalius nuogas, tiksliau – karalienė neturi klausos ir net nemoka dainuoti. Ir tai nebuvo jokia naujiena jau daugelį metų. Bet viešųjų ryšių genijaus jos komandoje nenuneigsi.

Kad ir šį kartą Madonna, kuriai per tuos jos karjeros dešimtmečius taip niekas turbūt ir neišdrįso į akis pasakyti – ponia, gal jūs geriau patylėkite – iki paskutinės dienos branginosi, taip ir neatsakydama organizatoriams, pasirodys ji "Eurovizijos" scenoje ar ne.

Pasirodė. Už vieną milijoną dolerių. Tiesa, tai apmokėjo kažkoks amerikiečių multimilijonierius. Tačiau scenos popkaralienė ir legenda žiauriai nuvylė bent jau tuos, kurie jos klausėsi per televizorių. Tai buvo vienas tų dažnų atvejų, kai apima svetima gėda, ir tų retų epizodų, kai žiūrovai pasigedo fonogramos.

Po tokių pasirodymų supranti, koks geras vis dėlto buvo tas bėgimas su liūtais. Ir tada net nuoskaudos nelieka, kai suvoki priežastį, kodėl nepakliūta į "Eurovizijos" finalą.

Tiesiog viešųjų ryšių kampanija buvo skystoka. O gal ir patirties tokios nėra kaip Amerikoje. Nors, kaip visada, prisidengta tuo, jog renginiui skirtas biudžetas buvo itin mažas. Betgi ir mažu biudžetu būtų galima nemažai nuveikti, jei ne tokių madonų, mokančių pateikti tik save (o ne tą, ką reikia) ir tuo pateisinti savo būtį, perteklius lietuviškoje "Eurovizijos" delegacijoje.

Tad iš jų naudos kaip iš antramečio veršio generalinėje choro repeticijoje.

Išvada: Madonnos viešųjų ryšių pamoka verta dėmesio ir derėtų iš jos pasimokyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

TO U-2

PAŽIŪRĖKIT KAS IŠLINDO. KUR BUVAI DINGĘS? PSICHIATRINĖJ UŽDARĖ AR PRIGOŽINO TVARTELIS DAVĖ SAVO GYVULIUKUI ATOSTOGŲ? BEJE, MATEI RINKIMŲ REZULTATUS?

U-2

Pagaliau. Pagaliau pigi kaunadienes propagandiste - nevykele Dykoviene sulaukes lytines brandos ir nutare kirsti is peties. Ne bele kam - Madonai. Madonos balse, ar akyje Dykoviene yzvelge ir atrado tai ka ji pati dazniausiai deda y burna ir tai labai juokinga. Vienok, pastebejimas, jog "Tai buvo vienas tų dažnų atvejų, kai apima svetima gėda..." yra visiskai teisingas pacios Dykovienes rasybos atzvilgiu.

Gerdas

Mūsiškio daina buvo nebloga, tačiau prastoka aranžuotė, be kulminacijos. O viešieji ryšiai išties labai svarbu. Juk olando, nugalėtojo, daina irgi niekuo neypatinga, tačiau, kai į lažybų kontoras ne be viešųjų ir komunikacijos specialistų pastangų ji buvo įstumta, savaime daugumai beklausių ir beskonių europiečių ji tapo geriausia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS