Viskas dėl zoologinių geidulių? | kl.lt

VISKAS DĖL ZOOLOGINIŲ GEIDULIŲ?

Jokie valdantieji Lietuvoje niekaip negali gyvuliuoti be potraukio kaip nors užmauti apynasrį saviraiškos laisvei. Ir, žinoma, spaudai.

Puikiai prisimename anos kadencijos Seimo agrarininkų išveistą įstatymo projektą, jog spaudoje privalo būti nustatytas procentas pozityvių naujienų.

Kokiu šakniavaisiu reikia būti, kad imtum burti tokias nesąmones? Juk naujienos laikraštyje atspindi realybę, niekas jų specialiai nekuria nei blogų, nei gerų.

Prisimename ir visą tą kadenciją trukusį karą su LRT, kuri, politikierių manymu, privalėjo šlovinti pozicijoje buvusius kolchozinės-panteistinės sektos gyventojus.

Gal pirmiausia reikėtų atsakyti į klausimą, ką mes priskiriame toms mažumoms, pagal kokius fiziologinius ar kitus požymius identifikuojami jų atstovai, o tada jau griebtis su Konstitucija besivaržančių įstatymų, draudimų ir bausmių.

Tačiau visos blaivumo pamokos – veltui. Naujoji dauguma net kėsinasi perspjauti savo pirmtakus steigdama jau ir cenzoriaus institutą, nors cenzūrą šalyje draudžia Visuomenės informavimo įstatymas. Jau atrinkti trys policininkai, kurie netrukus pradės vykdyti "virtualaus policijos patrulio" funkcijas.

Šie sanitarai turės kapstytis feisbuko sąvartynuose ir sekti, kas ką rašo paskyrose ar komentaruose. Seimo dauguma su socialdemokratais ta proga pasiūlė griežtinti atsakomybę "už tam tikrų visuomenės grupių lygiateisiškumo" pažeidimus. Katučių šitoms inkvizicinėms užmačioms ploja ir šiaip jau išmani atrodžiusi teisingumo ministrė.

Tik jei reikalo nevyniotume į blizgius popierėlius, taptų aišku, kad visas tas rūpestis – vien dėl seksualinių mažumų.

Būtent čia sveiką nuovoką persmelkia luošas neaiškumas: jei už santykiavimą su nepilnamečiais teistą pedofilų patriarchą E.Čekanavičių pavadinsime iškrypėliu, ar galėsime tikėtis tūkstančio eurų baudos? Negi jau ir pedofilija adoruota legalia seksualine mažuma, kuri privalo būti gerbiama ir toleruojama? Tada kaip dėl nekrofilijos, ekshibicionizmo, potraukio prie faunos ir floros bei kitų zoologinių geidulių?

Gal pirmiausia reikėtų atsakyti į klausimą, ką mes priskiriame toms mažumoms, pagal kokius fiziologinius ar kitus požymius identifikuojami jų atstovai, o tada jau griebtis su Konstitucija besivaržančių įstatymų, draudimų ir bausmių.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

jo

šunauja ,toliau tęsia žmonių kiršinimo tradiciją

na, toki jau tie paprociai ir teisingumas

iskrypusiu gyvuliuku ukyje ... turint gyvuliu smegenis, instinkta ir mentaliteta ... tik stai toki isakymai ir draudimai kurpiami....

Deja, bet tiesa nepatinka,

o LAISVĖ skelbiama tik Laisvės partijai, kai pati viršininkė be gėdos gali kitus vadinti lochais, šūdo gabalais, bet žmonės kultūringesni už ją ir nepadavė prokuratūron.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS