Žydrūnai, atstokite nuo Zitos | kl.lt

ŽYDRŪNAI, ATSTOKITE NUO ZITOS

Na, tiesiog trūksta žodžių. Nebeįmanoma suvokti, kas čia pas mus vyksta. Nejaugi Lietuvoje tikrai nebeliko žodžio laisvės ir persekiojami visi, kas tik drįsta kalbėti ne taip, kaip kažkas išsigalvoja išsidrėbę žydrosiose Vilniaus sofose? Už garsiai pasakytą tiesą gresia vos ne toks pat atoveiksmis, kaip Rusijoje ištarus žodį "karas".

Teisininkę Z.Šličytę persekioja, nes kažkam-nežinia kam nepatiko jos iškili kalba Seime.

Ką blogo ji pasakė, kokią neteisybę paskleidė? Kad vyksta ciniška ir įžūli Lietuvos homoseksualizacija? Kad valstybė orientuojama pakeisti biologinės lyties sampratą prasimanymu – socialine lytimi?

Labai panašu, jog artėja laikai, kai piliečiai, pliaže sulaikę ekshibicionistą arba išviečių operatorių, bus apkaltinti nusikaltimu – įvairovės ir žmogaus saviraiškos varžymu.

Na, pridėkime ranką prie širdies ir pagaliau pasakykime, kad karalius – tikrai be "triusikų". Juk tai ne prasimanymas, o teisybė. Ką Z.Šličytė apšmeižė, kieno teises suvaržė, ką įžeidė, kur čia tie nukentėjusieji, po tos kalbos prikaustyti prie lovos reanimacijos palatose? Juk paprastai civilinėse bylose Civilinio proceso kodeksas reikalauja įrodyti padarytą neturtinę žalą, o čia iškart – baudžiamoji be jokios nustatytos žalos, be veikos, remiantis tik kažkieno-neaišku-kieno skundu.

Labai panašu, jog artėja laikai, kai piliečiai, pliaže sulaikę ekshibicionistą arba išviečių operatorių, bus apkaltinti nusikaltimu – įvairovės ir žmogaus saviraiškos varžymu. Juk šiais moderniais laikais – nieko tokio kopose vaikams ir moterims demonstruoti savo gamtinius išteklius ir dėl to patirti viešą sekreciją. Gal jau ir pedofilija – ne iškrypimas, o tiesiog nuolankiai toleruotina silpnybė, kuri spalvotos sielos asmeniui reikalinga tvariai išreikšti save?

Tikėtina, kad ir pats žodis "iškrypėlis" bus uždraustas, kaip atsitiko "pederastui". O kaip tada dėl Ukrainos karių, nuolat pederastais vadinančių žudikus okupantus? Irgi smerksime? Tik ar jau visai praradome sveiko proto ir sąžinės kontūrus?

P.S. Gal pagaliau tikrai reikėtų kokio nors teisės akto, tiksliai apibrėžiančio, kas tai yra seksualinės mažumos. Tik neaišku, kurie Seimo rūmai jį dabar svarstytų – santarvės net karo akivaizdoje nėra. Labai lietuviška.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

jOANA to ROSS

Kaip tu drysti žmoga rašįnėti apie šia tautos gerbiama moteri Suskiau tu nevertas jos pado

Anonimas

ROSS ar išsioperavai šikine kad toks piktas gėjus patapai

onute tam to GRIEŽTAS

NU TU ŽMOGĖNE ĮDOMEI PRIKŪREI SAKAI KGBistasi išsaugojo NE IŠSAUGOJO O IŠVOGĖ sakai žmogus negali pamiršti tai turbut pats buvo kgbistas NE ŠUNSNUKI JIE UŽSISLAPSTE 75 METAM taip kad tu esi vienas iš tu tai aišku arba negryžtamai bukas ar IŠKRYPES
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS