COVID-19 aukų sąraše – dar vieno vaiko mirtis | kl.lt

COVID-19 AUKŲ SĄRAŠE – DAR VIENO VAIKO MIRTIS

Nors naujų COVID-19 ligos atvejų Lietuvoje mažėja, o pastaruoju metu fiksuojami pavieniai mirčių nuo šios infekcijos atvejai, tačiau statistiką papildė dar vienas liūdnas įrašas. Statistikos departamentas paskelbė apie mažamečio mirtį. 

Nuo COVID-19 mirė 0–9 metų amžiaus grupei priklausęs vaikas. Mažamečio gyvybė užgeso dar vasario mėnesį, tačiau į statistiką atvejis pateko tik birželio 1-ąją.

Statistikos departamento atstovė portalui kauno.diena.lt negalėjo daugiau pakomentuoti apie šį atvejį.

Primename, kad Statistikos departamentas šių metų pradžioje pakeitė duomenų apie asmenų iki 20 metų mirties atvejų skelbimo tvarką.

Statistikos departamento skelbiamais duomenimis, Lietuvoje nuo COVID-19 užgeso trys vaikų iki dešimties metų gyvybės. Visi jie nuo koronavirusinės infekcijos skiepyti nebuvo.

Ši liga taip pat nusinešė tris 10–19 metų amžiaus vaikų gyvybes: vienas iš jų buvo skiepytas nuo COVID-19.

Statistikos departamento skelbiamais duomenimis, iki šiol Lietuvoje mirė 9149 asmenys. 

Kaip jau buvo skelbta, praėjusią parą Lietuvoje nustatyta 215 naujų COVID-19 atvejų, vienas žmogus mirė. Mirusysis priklausė 80–89 metų amžiaus grupei ir nuo šios ligos buvo neskiepytas arba skiepytas nepilnai. 

Apie pirmąją vaiko mirtį nuo COVID-19 Statistikos departamentas pranešė praėjusių metų gruodį, tuomet mirties priežastis buvo paskelbta praėjus keliems mėnesiams po to, kai užgeso kūdikio gyvybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Chi

Nenusipezėkit, komentatoriai! Visas medicinos personalas buvo priverstas pasiskiepyti ir visi sėkmingai dirba toliau. Kas dirbo su covid, daugelis neišvengė ligos, bet sirgo lengva forma. Pagal jūsų pletkus pusę jau būtų išmirę..

haha

Gerai suvare visu imuniteta covido propaganda sekmes visiems susiskiepijusiems graudu matyt kai serga skiepyti ir dar praso naujos dozes

gerai tik nereikia pasaku

Tevai kurie suskiepijo ir palaidojo JAU savo vaikus rauda ir guodžiasi .Kiti nepripažysta kad savo rankom nusiuntė vaikus į mirtį ir kaltina Covid .Tai kad nevažiuoja jūsų aferistų planas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS