Estijoje nustatyta 20 naujų COVID-19 atvejų, Latvijoje – šeši | kl.lt

ESTIJOJE NUSTATYTA 20 NAUJŲ COVID-19 ATVEJŲ, LATVIJOJE – ŠEŠI

Estijoje per praėjusią parą patvirtinta 20 naujų koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejų, šeštadienį pranešė Sveikatos apsaugos departamentas.

Naujų COVID-19 pacientų mirties atvejų per pastarąją parą neužfiksuota.

Šeštadienio duomenimis, Estijos ligoninėse gydomi devyni užsikrėtusieji; nė vienam iš jų nereikia dirbtinio plaučių ventiliavimo.

Nuo pandemijos pradžios Estijoje atlikus daugiau kaip 147 tūkst. pirminių testų nustatyti iš viso 2 363 užsikrėtimo koronavirusu atvejai, 64 žmonės mirė.

Latvijoje – šeši nauji COVID-19 atvejai

Latvijoje per praėjusią parą atlikus 2 065 testus buvo patvirtinti šeši nauji koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, šeštadienį pranešė Ligų profilaktikos ir kontrolės centras.

Ligų profilaktikos ir kontrolės centro pranešime sakoma, kad penki iš naujai nustatytų užsikrėtusių asmenų turėjo sąlytį su žinomais COVID-19 pacientais, o dar vieno užsikrėtimo aplinkybės tebesiaiškinamos.

Latvijoje iki šiol patvirtintas 1 381 COVID-19 atvejis.

Koronaviruso protrūkis šalyje iki šiol pareikalavo 34 žmonių gyvybių; pasveiko mažiausiai 1 163 užsikrėtusieji.

Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos duomenimis, per pastarąją parą nebuvo hospitalizuotas nė vienas koronavirusu užsikrėtęs asmuo Šiuo metu Latvijos ligoninėse gydomi keturi COVID-19 pacientai, iš kurių vieno būklė sunki, o trijų – vidutinio sunkumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS