Joniškio rajone patvirtintas jau 8 koronaviruso atvejis | kl.lt

JONIŠKIO RAJONE PATVIRTINTAS JAU 8 KORONAVIRUSO ATVEJIS

  • 0

Joniškio rajone patvirtintas jau 8 koronaviruso atvejis. Šią žinią socialiniame tinkle paskelbė Joniškio meras Vitalijus Gailius.

„Blogos naujienos ateina ir ne darbo dienomis. Deja, ankstesnis atvejis, apie kurį pranešėme dar penktadienį, pasitvirtino. O ką tik sulaukiau žinių, kad nustatytas jau 8 COVID-19 virusu užsikrėtęs asmuo Joniškio rajone“, – ką tik sulaukta žinia su gyventojais pasidalijo meras.

Pasak politiko, gerai tai, kad visuomenės sveikatos centro žiniomis, asmuo, grįžęs iš kelionės užsienyje, nuo kovo 13 d. sąžiningai laikėsi saviizoliacijos ir su niekuo per šį laikotarpį nekontaktavo. Detalesnė informacija bus skelbiama Nacionalinės visuomenės sveikatos centro tinklapyje.

„Brangūs Joniškio rajono gyventojai, labai svarbu, kur mes esame šiandien, bet daug svarbiau, kur būsime rytoj. Todėl dar ir dar kartą kviečiu visus saugoti save, saugoti savo artimuosius ir būti atsakingais ir pilietiškais“, – gyventojų paprašė miesto vadovas.

Sekmadienio ryto duomenimis, Lietuvoje nustatyti 437 užsikrėtimo  koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Gairės: Joniškis, koronavirusas, nustatyti atvejai, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS