Lietuvoje – 94-oji mirtis nuo koronaviruso: gyvybė užgeso Kauno ligoninėje | kl.lt

LIETUVOJE – 94-OJI MIRTIS NUO KORONAVIRUSO: GYVYBĖ UŽGESO KAUNO LIGONINĖJE

  • 6

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) praneša, kad Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno ligoninėje mirė koronavirusu užsikrėtęs žmogus. Ši liga Lietuvoje yra pasiglemžusi jau 94-ias gyvybes.

Mirusysis priklausė 80-89 metų amžiaus grupei, turėjo gretutinių susirgimų.

Koronavirusinė infekcija asmeniui buvo patvirtinta rugsėjo 24 d. Nustatyta, kad mirusysis užsikrėtė po kontakto su sergančiuoju COVID-19 liga.  

Savo ruožtu, visuomenės sveikatos specialistai ragina žmones laikytis visų koronaviruso infekcijos plitimo prevencijos priemonių – rankų higienos, kosėjimo, čiaudėjimo etiketo, dėvėti asmens apaugos priemones, laikytis fizinės distancijos ir kita.

NVSC informuoja, kad Lietuvoje iš viso patvirtinti 4956 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 2378 asmenys, 2466 – pasveiko. 

Penktadienį pranešta apie rekordinį COVID-19 atvejų skaičių – per parą patvirtinti 172 susirgimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Eleonora

Kokioje ligoninėje? Dabar jos visos vienu pavadinimu.?

Irena

Žmonės, kodėl lenktyniaujate kas parašys kvailiau ar įžūliau. Mirė senas žmogus. Labai gaila. Buvo kažkam mylimas tėvas, senelis. Gal būtų dar pagyvenęs. O dėl karantino, tai kiekvienas turi protą saugotis pats. Nebūtina, kad kas nors aiškintų nuolat ką daryti. Vis tiek atsiranda gudručių, kurie neigia viską, kas jiems sakoma, bet patys nepasiūlo nieko protingo. Sveikatos visiems, kurie saugo save ir kitus.

Rupūžės,

tokį jauną žmogų pražudė...siaubas..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS