Lietuvoje patvirtintas 771 koronaviruso atvejis | kl.lt

LIETUVOJE PATVIRTINTAS 771 KORONAVIRUSO ATVEJIS

Lietuvoje iki šeštadienio ryto patvirtintas 771 koronaviruso atvejis, skelbia Vyriausybė.

Šeštadienio 7 val. duomenimis, per praėjusią dieną buvo nustatyti nauji 75 atvejai. Iš viso per penktadienį ištirti 2944 miniai dėl koronaviruso.

Iš viso nuo epidemijos pradžios ištirta 21 tūkst. 376 ėminiai.

Šalyje mirė devyni koronavirusu sirgę asmenys, pasveiko septyni.

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, LNK1, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Dalia

Neturit Jūs ką veikt, laikykitės karantino ir pozityvo daugiau...

MATOM REALIĄ SITUACIJĄ

Kiekvienos dienos nustatomų sergančių skaičius akivaizdžiai tik didėja. Tik VERYGVALDŽIAMS mažėja, plokštėja, gerėja..Pasamdo kažkokius neva mokslininkus sudaryti prognozes tokias kokias liepia.Nelaikykit mūsų durniais.Prognozes kiek išmanantys matematiką galim pasidaryti kiekvienas patys.Šiai dienai LT nustatytų sergančių ir mirusių skaičiai tapatūs Italijai ir Ispanijai.Tiesiog LT atitinkamai mažiau gyventojų nei ten. Ir mes tik einam į kalną.Taigi NORINT IŠSAUGOTI GYVYBES,KARANTINĄ REIKIA GRIEŽTINTI BENT PORAI SAVAIČIŲ!Bet kam rūpi paprasti žmonės, kai milijonierių ir jų statytinių valdžioje kišenės tuštėja.Nuo pat pradžios girdim virkavimus ir planus dėl verslo gelbėjimo.Vietoj to gelbėkit tiesiog žmones, kurie karantine netekę darbo kad ir nedidelėm pašalpom maistui,būstui.O 452 registruoti Lietuvoje mutimilijonieriai ir taip išgyvens

PIKTAS!

Išbadėję sonoliai rytais siaubia Norfą!! Gal policija juos aptvarkytų? Užkimsta net pardavėjos rėkdamos, kad laikytųsi atstumų visi!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS