Nuo mįslingo plaučių uždegimo Argentinoje mirė trys žmonės | kl.lt

NUO MĮSLINGO PLAUČIŲ UŽDEGIMO ARGENTINOJE MIRĖ TRYS ŽMONĖS

Argentinoje, sveikatos institucijų duomenimis, nuo „neaiškios kilmės plaučių uždegimo“ mirė trys žmonės.

Šiaurės vakaruose esančios Tukumano provincijos sveikatos ministras Luisas Medina Ruizas ketvirtadienį sakė, kad čia vienoje privačioje klinikoje nustatyti devyni tokios kvėpavimo takų ligos atvejai. Aštuoni susirgusieji yra arba buvo klinikos slaugytojai. Nuo pirmadienio trys asmenys mirė.

Sveikatos tarnybos dabar mėgina išsiaiškinti, koks ligos sukėlėjas sukėlė plaučių uždegimą. Atlikus tyrimus žinomoje laboratorijoje sostinėje Buenos Airėse, kaip galima priežastis atmestas koronavirusas, A ir B tipo gripo virusai bei hantavirusai.

Mirusieji yra du slaugytojai ir 70 metų pacientė, kuriai klinikoje turėjo būti atlikta operacija.

Trečiadienį sveikatos ministras sakė, kad tiriamos ir „toksinės“ bei „aplinkos nulemtos priežastys“. Buvo tiriamas vanduo ir oro kondicionieriai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Baikite kurti sensacijas iš prieš tūkstantį metų žinomo sind

Rasti tūkstančio metų senumo laidojimo vietos Anglijoje palaikai kelių individų. Visi sumesti kaip šiukšlės. Atliko tyrimą kruopštų. Visi išsigimę ir artimi giminės. Žydai. Tokių kapų yra iš įvairių laikotarpių ir įvairiose vietose . Visi individai siaubingai išsigimę. Sugrūsti į žemę kaip šiukšlės. Visi turėjo Thai Sakso sindromą - žydai visi išsigimėliai. Itin dažnos mirtys neva nuo plaučių uždegimo, bet iš tiesų tai didelis genetinis defektas, yra daugybė lydinčiųjų defektų kaip antai idiotizmas ir kt. Jie nedarbingi. Kaip buvo šiais straipsnyje aprašytais atvejais, neaišku. Bet sensacijos iš tūkstantmečius žinomų dalykų daryti nereikia.

jau jankynas ir ten, Ukrainos

laborotorijose sukurtus virusus isbando....

vsio bl

ARGENTA-22

SUSIJUSIOS NAUJIENOS