Nustatyti dar 24 nauji koronaviruso atvejai, bendras skaičius – 484 | kl.lt

NUSTATYTI DAR 24 NAUJI KORONAVIRUSO ATVEJAI, BENDRAS SKAIČIUS – 484

  • 10

Lietuvoje pirmadienį nustatyti dar 24 nauji užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai, bendras skaičius išaugo iki 484, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Iš viso šalyje atliktas 9891 tyrimas, per sekmadienį – 1467.

Sekmadienį ministerija pranešė, kad dėl koronaviruso nuo šiol galės būti tiriami visi, kam pasireiškia ūmios kvėpavimo takų infekcijos simptomai.

Lietuvoje mirė septyni koronavirusu užsikrėtę žmonės, vienas – pasveiko.

 

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 karantinas, LNK1, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

koronovirusas

Aš taip pat kosčiu,skauda gerklę jau trečia savaitė ,bet ...viešbučiui ...dzin,kad toks egzistuoja...svarbu ,kad dar kvėpuoju,,po mirties bus koronovirusas ?

na

daug kas rašo...kad sienos uždarytos iš kur jie? Dar vyksta parskraidinimai atostogavusiu svetur...čia pagrinde ir grįžta, tie kurie atostogavo, o ne dirbo...draugė mano su vyru grįžo tikrai izoliavo, labai patenkinti gyvena viežbutyje maitina sakė internetas, televizorius ideali švara ir 4 kart maitina. Grįžo su temperatūra, labai skaudėjo gerklę ir kosulys. Protingi visi saviizoliacijoj, tik mūsų mokesčių mokėtojų pinigais.

kažkas su statistika ne taip

statistika skelbia, kad pagijo vienas, tačiau pažįstama iš Jonavos teigia, kad yra daugiau paleistų, kurie išgijo... Klausimas kaip ištikrųjų yra? ar tikrai jie išgijo, o gal jie viruso nešiotojai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS