Santaros klinikose gydomi 155 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų 31 – reanimacijoje | kl.lt

SANTAROS KLINIKOSE GYDOMI 155 COVID-19 SERGANTYS PACIENTAI, IŠ JŲ 31 – REANIMACIJOJE

Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose gydomi 155 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų 31 – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje. Iš 155 sergančiųjų – vienas vaikas. Tokius lapkričio 26-osios ryto duomenis pateikia klinikos.

Iš visų COVID-19 gydomiems pacientams skirtų stacionaro vietų Santaros klinikose užimta 93 proc., reanimacijos ir intensyviosios terapijos – 62 proc.

Atraminėse ligoninėse, ketvirtadienio duomenimis, gydoma 334 pacientai: Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje – 152 pacientai, iš jų šeši – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje – 27 pacientai, iš jų trys – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Ukmergės ligoninėje – 61 pacientas, iš jų trys – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Alytaus S. Kudirkos ligoninėje – 64 pacientai, iš jų – trys Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Druskininkų ligoninėje – penkiolika pacientų, Trakų ligoninėje taip pat penkiolika pacientų.

Vilniaus regione COVID-19 ligoninių suaugusių aktyvaus gydymo vietų užimtumas siekia 81 proc., o reanimacijos ir intensyviosios terapijos – 65 proc.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS