Senjorams – paskutinės dienos pasiskiepyti ir gauti 100 eurų išmoką | kl.lt

SENJORAMS – PASKUTINĖS DIENOS PASISKIEPYTI IR GAUTI 100 EURŲ IŠMOKĄ

Vyriausybė ragina senjorus suskubti pasiskiepyti pirmąją „Pfizer“ ir „BioNTech“ sukurtos „Comirnaty“ vakcinos doze – pirmadienis ir antradienis yra paskutinės dienos, kai galima tą padaryti, siekiant gauti 100 eurų išmoką.

„Būtina pasiskiepyti lapkričio 8–9 dienomis, tada antrąjį skiepą pavyks gauti iki lapkričio 30-osios“, – sako premjerės patarėja Živilė Gudlevičienė.

„Comirnaty“ – vienintelė dviejų dozių vakcina, kuria šiuo metu galima pasiskiepyti, siekiant gauti išmoką. Pasiskiepijus „Moderna“ ar „AstraZeneca“ preparatais, antra skiepo dozė anksčiausiai galima po keturių savaičių.

Norint gauti išmoką, „Janssen“ vakcina, kurios pakanka vienos dozės, skiepytis galima iki lapkričio 30 dienos.

Taip pat Ž. Gudlevičienė tuos 75-erių ir vyresnius senjorus, kurie dviem dozėmis pasiskiepijo anksčiau, ragina iki kovo 31-osios ateiti stiprinamosios dozės.

100 eurų vienkartinė išmoka skiriama 75-erių ir vyresniems senjorams, nuo rugsėjo iki gruodžio pasiskiepijusiems dviem dozėmis, bei tiems, kurie iki kitų metų balandžio pasiskiepys sustiprinančia doze.

Teikti prašymų gauti 100 eurų vienkartinę išmoką nereikės, ji bus paskirta automatiškai. Vienkartinę išmoką senjorai gaus kartu su pensija ar kita „Sodros“ mokama išmoka.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Dominique Matias

Esu vedęs vyras, turėjęs nesusipratimų su žmona, nes mums nepavyko pagimdyti vaiko. Buvau apakęs ir ištiko prievarta prieš savo žmoną, sakydama jai, kad ji yra visko priežastis. Tačiau niekada nežinojau, kad mano šeimos problemos priežastis yra kažkas kitas. Vieną dieną galvojau apie dalykus ir paskambinau savo žmonai, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, aš, būdamas vyras, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau dalykus draugui, kuris supažindino mane su dvasingu žmogumi, vardu daktaras Ajayi, kuris man pateiks sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Susisiekiau su dvasininku, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo reikalingus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo ir aš tuo labai jaudinausi, nes būtent to laukiau, dėkoju gydytojui AJAYI už puikų darbą, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite savo gyvenimo problemų, susisiekite su Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@

Lauris

Visi ten seimeyra subinkrapciai ir norkomabai kaip aemonaute apsirukiusi zoles ciulpe raskeviciui ir smirdi stiprei

Senis

Skiepai subininiams ir ožiams kad neplatintu užkrato po Lietuva nes labai jau smirdi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS