Siaubo filmo verta akimirka: pacientas per smegenų operaciją grojo saksofonu | kl.lt

SIAUBO FILMO VERTA AKIMIRKA: PACIENTAS PER SMEGENŲ OPERACIJĄ GROJO SAKSOFONU

  • 3

Makabriškas vaizdas iš vienos Romos ligoninių. Vyriškis groja visiems pažįstamą melodiją ir tuo pat metu yra operuojamas, praneša LNK

Operacija labai sudėtinga. Medikai šalina 35 m. muzikanto smegenų auglį. Dešimties specialistų komanda iš skirtingų pasaulio šalių vyrą operavo net devynias valandas. Visą šį laką operacinėje skambėjo muzika.

Operacijos, kai pacientai lieka budrūs esą leidžia tiksliau pašalinti patologiją ir stebėti paciento smegenų funkcijas – kad nebūtų pažeisti svarbūs nervų centrai.

Operacijos, kai pacientai lieka budrūs, esą leidžia tiksliau pašalinti patologiją ir stebėti paciento smegenų funkcijas – kad nebūtų pažeisti svarbūs nervų centrai. Teigiama, kad operacija buvo sėkminga. Smegenų auglys esą buvo visiškai pašalintas nepažeidžiant paciento neurologinių funkcijų. Vyras jau išleistas namo.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Šis žmogus – ne pirmas, grojęs per operaciją. Prieš kelerius metus Londone tas pats gydytojas panašią procedūrą atliko pacientei, griežiančiai smuiku.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rymas

Muzikantams ramu,o ką daryti negriežiantiems?

dar per karinius apmokymus pastebejau

kuo maziau smegenu naudoju tuo sveikesnis islieku... instruktorius puta leidzia ffersstein....nu tipo supratot...taip taip ir visi sauktiniai sutartinai kinksim galvas.... o tai lysnas klausimas i iskart prriemones smegenu veikla nukreipt tinkama linkme...a jei nepadeda tai gaupt vahta i runkelis rusus snipas .... taigi lanzbergio chebra ismokino ka jei uz balsavima duoda cukraus pakeli - gerai imk i balsuok i neklausinek...a jei neduoda tai tyliai uz konserva mesk nes jei neimesi tai nakti rusai uzpuls...

muzikalūs

pacientai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS