Vaikai bus gydomi ne pas pediatrus? | kl.lt

VAIKAI BUS GYDOMI NE PAS PEDIATRUS?

  • 3

Mažųjų tėvai sunerimę. Planuojama, kad vaikai turės būti gydomi ne pas pediatrus, o pas šeimos gydytojus.

Tėvai sako, kad eilės pas šeimos gydytojus didelės ir dabar. 

"Pavyzdžiui, vieną kartą teko pusantros valandos laukti, kol nuėjome pas daktarę. Pasakėme, kad negalime ilgiau laukti, nes maitinti reikia ir taip toliau. Jie pasakė, kad yra nekalti. Bet su tokiu mažu vaiku sunku laukti", - kalbėjo viena mama.

Ministerija pabrėžia, kad tėvai galės rinktis, kur nori prisiregistruoti – pas šeimos gydytoją ar įstaigoje dirbančią skirtingų specialistų komandą, kurioje dirba ir pediatras. 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Julia

Na kokia dar nesamone sugalvos. Jai mano vaika gydo vaiku gydytoja nuo gimimo. Zino visas problemas. Kam cia reikia. Kur su vaiku begt prisirasyt pas kita gydytoja. Mano vaikas jautrus. Kiek dar nesamoniu bus.

Gytė

Nė vienoje pasaulio valstybėje nėra taip, kad mažą vaiką gydytų šeimos gydytojai. Pediatrai gydo arba iki paauglystės, arba ikimokyklinio amžiaus.

Pensininke

KADA BAIGSIS SVEIKATOS REFORMOS? KODEL NEGALIMA JU VISOS SISTEMOS PLANO PADARYTI IR VIENA KARTA UZBAIGTI. DABAR DIRBAMA , KAD PARODYTI TUSCIA DARBA IR VELTUI ERZINAMI NE TIK ZMONES, BET PATYS MEDIKAI. Ar cia tinka posakis:" ileisk durniu i baznycia, jis lipa ir ant altoriaus." Kie zmoniu dirba ministerijoje , o naudos, kad darbas butu isbaigtai atliktas nera. Kur ponai VALDANTIEJI?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS