Veido odos atjauninimas – atjaunėti iki 10 metų, ar tai įmanoma? | kl.lt

VEIDO ODOS ATJAUNINIMAS – ATJAUNĖTI IKI 10 METŲ, AR TAI ĮMANOMA?

  • 2

Rūpintis savimi – niekada nevėlu. Atjaunėjusi išvaizda suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, energijos, pasitenkinimo gyvenimu jausmą. „Era Esthetic“ klinika rekomenduoja procedūrą, kuri atjaunina iki dešimties metų. Pakanka vos vienos procedūros, nelieka randų ir galima grįžti tiesiai į darbus. Pasinaudokite šia galimybe ir nuolaidomis!

Svarbu geresnei savijautai

Gydytoja Evelina Sinkevičienė pastebėjo, kad Lietuvos moterys ir vyrai rūpinasi savimi. Vieni daugiau, kiti mažiau, priklausomai nuo požiūrio į save, turimų galimybių ir laiko.

„Nepaneigiamas faktas, kad kai žmogus patinka pats sau, jis žymiai geriau jaučiasi emociškai. Tai turi įtakos ir fizinei sveikatai“, – kalbėjo E. Sinkevičienė.  

Dėmesys sau susideda iš daugybės smulkmenų, o dėmesys išvaizdai – anaiptol ne tuštybė. Pavyzdžiui, paauglystėje užleista spuoguota oda gali komplikuotis randais veide, pigmentacija.

Saiko reikia visur, taip pat ir grožio srityje. Svarbu nesiimti saviveiklos ir savigydos. Prieš bet kokias procedūras svarbu pasitarti su kvalifikuotais specialistais.

„Rūpintis savimi niekada nevėlu, bet neretai tenka tik apgailestauti, kad amžiniai pokyčiai per daug pažengę ir efektyviai pagalbai nebepakanka procedūrų, nesudėtingos kasdienės rutinos. Rekomenduočiau nepraleisti momento, kai pasimato pirmieji amžėjimo pokyčiai. Visų pirma, kviesčiau tiesiog užsukti pasikonsultuoti dėl galimybių“, –  sakė gydytoja.

E. Sinkevičienė. Partnerių nuotr.

Odos patempimas HIFU ultragarsu

„Era Esthetic“ klinika atkreipia dėmesį į unikalią procedūrą, kuri išsiskiria ir savo poveikiu, ir kitais privalumais. Tai odos patempimas HIFU ultragarsu. Procedūrą medicininį išsilavinimą turintys specialistai atliekama su sertifikuotu naujos kartos „Ultraformer III“ aparatu.

„Kai oda atrodo suglebusi, praradusi elastingumą, o tokios procedūros kaip veido joga, stangrinantys masažai jau nebeduoda norimo veido rezultato – naujos kartos HIFU technologija „Ultraformer III“ yra galimybė žymiai atjauninti, pastangrinti ir patempti odą, išryškinti žandikaulio liniją, sumažinti pagurklį“, – taip apibūdinamas poveikis.

Ir visa tai – be chirurginio įsikišimo. Maža to, pakanka vienos procedūros. Jau kitą dieną po procedūros atrodysite jaunatviškesni ir spindintys lyg po gero poilsio.  

Procedūra rekomenduojama žmonėms nuo trisdešimties metų.

Tokį odos atjauninimą ultragarsu galima atlikti ne tik veido, bet ir dekolte, kaklo, žastų, pilvo, kelių, plaštakų ir kitose srityse. „Tai yra labai plačiai pritaikoma procedūra“, – pasakojo E. Sinkevičienė.

Partnerių nuotr.

Saugi ir efektyvi

Viso veido atnaujinimas trunka maždaug valandą. Kokie pojūčiai procedūros metu? „Pojūčiai yra labai individualūs. Vienos klientės sako, kad jaučia lyg nežymų badymą adatėlėmis, kitos pasakoja, kad jaučia šilumą, trečios – snaudžia ir nieko nejaučia. Procedūra tikrai neskausminga“, – apibūdino E. Sinkevičienė.

Po procedūros oda būna lengvai paraudusi. Prireikus, paraudusią odą galima papudruoti, bet paraudimas praeina per porą valandų. Kitą dieną prisilietus prie veido gali jaustis, kad audiniai šiek tiek jautresni, bet daugiau jokio poprocedūrinio periodo diskomforto neužfiksuota.

Poprocedūrinė eiga būna labai sklandi, visiškai nesutrikdo įprasto gyvenimo ritmo. „Procedūros metu nei odos paviršius, nei gilesni jos sluoksniai nepažeidžiami. Gilesni sluoksniai tiesiog yra paveikiami, kad prasidėtų reikiami procesai. Po procedūros iš karto galima vykti ir atostogų, ir eiti į pirtį. Leidžiamas ir fizinis krūvis. Savęs niekaip nereikia apriboti“, – kalbėjo medikė. 

Procedūrą galima atlikti visus metus, nėra sezoniškumo. Ji tinka ir bet kuriam odos tipui.

Rezultatai – įspūdingi

Pirmieji pokyčiai pastebimi jau pirmomis dienomis po procedūros. Ima stangrėti oda. Rezultatai vis labiau ryškėja.

„Rezultatai stiprėja ir piką pasiekia per 3–9 mėnesius. Norint dar stangresnės veido odos, procedūrą galima kartoti po 6–12 mėnesių“, – pridūrė pašnekovė.

Kokie galutiniai rezultatai? Sustangrėja oda, pakyla antakiai ir vokai, sumažėja maišeliai po akimis, sumažėja arba nebelieka raukšlių, kontūruojamas veidas, sumažėja dvigubas pagurklis, išryškėja žandikaulio linija.

Tai ypač veiksminga procedūra pagurklio mažinimui. Sumažinami maišeliai ir raukšlės po akimis.

Partnerių nuotr.

Kaip veikia ultragarsas?

„Ultraformer III“ įranga skleidžia saugius tikslius labai didelio dažnio garso bangų impulsus, kurie be jokio pjūvio prasiskverbia net per tris odos sluoksnius ir aktyvina senų skaidulų regeneraciją – prasideda natūralus odos atsijauninimas giliųjų audinių sluoksniuose.

„Ultraformer III“ atjaunėjimo rezultatas:

    • patempiama oda (ypač aktualu, kam dėl amžiaus oda jau yra suglebusi;

    • pakeliami antakiai ir vokai;

    • šalinami maišeliai po akimis;

    • mažinama raukšlių;

    • kontūruojamas veidas;

    • mažinamas dvigubas pagurklis;

    • paryškinama žandikaulio linija.

Registracija ir mažesnės kainos pasiūlymai.

GALERIJA

  • Veido odos atjauninimas – atjaunėti iki 10 metų, ar tai įmanoma?
  • Veido odos atjauninimas – atjaunėti iki 10 metų, ar tai įmanoma?
  • Veido odos atjauninimas – atjaunėti iki 10 metų, ar tai įmanoma?
  • Veido odos atjauninimas – atjaunėti iki 10 metų, ar tai įmanoma?
Partnerių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Audronei

priklausomai kiek norite atjaunėti, 10-čia metų ar 120 mėnesių

Audrone

Kiiek maždaug kainuoja odos atnaujinimo procedūra. Ačiū

SUSIJUSIOS NAUJIENOS